ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: "Τώρα ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι"

Καρυπίδης: "Τώρα ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι"
Καρυπίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποστήριξε ότι συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Άρη, ότι η επένδυσή του θα φέρει αποτελέσματα αφού "τώρα ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι", ενώ έστειλε μήνυμα στους "μεγάλους επενδυτές και σωτήρες".

Την ευθύνη για την εφετινή αποτυχία του Άρη να ανέβει στη Super League ανέλαβε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προχώρησε σε δήλωση, με την οποία πήρε θέση για την επόμενη μέρα των Θεσσαλονικέων. Ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα, αφού τώρα "ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι".

Δήλωσε ότι διασφαλίζει πως την επόμενη σεζόν η επένδυσή του θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ έστειλε μήνυμα στους «μεγάλους επενδυτές και σωτήρες». Η δήλωση του Καρυπίδη:

" Στην Ελλάδα συνηθίζεται... κάποιος άλλος πάντα να φταίει και να αναζητούμε εξιλαστήρια θύματα. Εγώ δεν είμαι αυτής της πρακτικής. Αντιλαμβάνομαι πλήρως και κατανοώ την απογοήτευση και το θυμό του κόσμου για την απώλεια μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Παρόμοια είναι και τα δικά μου συναισθήματα. Δεν κρύφτηκα ποτέ στη ζωή μου και δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αναλαμβάνω την ευθύνη και δεσμεύομαι να τοποθετηθώ δημόσια το αμέσως επόμενο διάστημα. Τώρα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, διότι υπάρχουν ανοικτές υποθέσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη και μας αφορούν άμεσα. Λίγη υπομονή.

Αυτό που θα ήθελα να καταστήσω σαφές προς κάθε κατεύθυνση είναι το εξής: Όπως αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συνέβη φέτος, έτσι αναλαμβάνω και την ευθύνη της επόμενης μέρας. Δεν φοβάμαι τίποτα. Θα προχωρήσω με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα, γιατί, τώρα, ξέρω πως παίζεται το παιχνίδι. Θα διασφαλίσω ότι την επόμενη σεζόν η επένδυσή μας θα έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Από ‘κει και πέρα, επειδή τις τελευταίες μέρες ακούω υποσχέσεις για “μεγάλους επενδυτές” και για “σωτήρες”, τους ενημερώνω ότι η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για την επόμενη μέρα του ΑΡΗ, καλώς να ορίσει. Όχι, όμως, μέσω... διαρροών στα ΜΜΕ, όπως έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Όπως, για παράδειγμα συνέβη και πέρυσι τέτοια εποχή όταν άνοιξε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ και οι επίδοξοι “σωτήρες”... εξαφανίστηκαν όταν ήρθε η ώρα να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Δεν πρόκειται να επανέλθω απ’ αυτού. Είμαι σαφής".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ