ΑΡΗΣ

Καραγιάννης: "Να υπάρχει ηρεμία"

Καραγιάννης: "Να υπάρχει ηρεμία"

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη ο Άρης της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να είναι μία δεμένη ομάδα που θα την χαρακτηρίζει ηρεμία.

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης θεωρεί ότι μέσα από την σκληρή δουλειά που καταβάλει θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Χατζηνικολάου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον Άρη.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Πράβετς της Βουλγαρίας υποστήριξε πως οι απαιτήσεις φέτος θα είναι μεγαλύτερες ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Καραγιάννης τόνισε: " Υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για προπονήσεις και δουλειά. Ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή και ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Για τη δεύτερη προετοιμασία του με τον Άρη και τις απαιτήσεις που υπάρχουν υποστήριξε: " Όντως είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις. Φέτος είναι η δεύτερη μου προετοιμασία και ελπίζω όλα να πάνε καλά".

Για τις ευκαιρίες που περιμένει να πάρει φέτος είπε: " Δούλεψα σκληρά όλο το καλοκαίρι. Ο προπονητής πιστεύω θα με πιστέψει και θα μου δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες".

Για το γεγονός ότι είναι από τις λίγες επιλογές όσον αφορά τα πλάγια τόνισε: " Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες για τα πλάγια. Η ομάδα ψάχνει, αλλά μακάρι εγώ να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό".

Για τους πολλούς νεαρούς παίκτες της ομάδας είπε: " Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Είμαστε όλοι ισάξιοι και μακάρι να παίξουν όσοι περισσότεροι νεαροί γίνεται".

Για τον ίδιο και τι πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του σχολίασε: " Πρέπει να βελτιώσω την ταχύτητα μου, την αυτοπεποίθηση μου και γενικά πολλά μέρη του παιχνιδιού μου".

Για το τι πρέπει αλλάξει σε σχέση με την περσινή χρονιά επισήμανε: " Πέρυσι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση από τον κόσμο, αλλά όλα πήγαν καλά. Φέτος πρέπει να είμαστε δεμένοι και να υπάρχει ηρεμία".

Για την οργάνωση που υπάρχει στον φετινό Άρη εξήγησε: " Υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση. Όλοι, μας στηρίζουν απόλυτα και μας εμπιστεύονται".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ