ΑΡΗΣ

Καπετάνος: "Δεν εξαρτάται από εμάς"

Καπετάνος: "Δεν εξαρτάται από εμάς"
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τον Κώστα Καπετάνο η παρουσία του Άρη στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται από τα δικά του αποτελέσματα

Ο εναπομείναν στόχος του Άρη στην φετινή αγωνιστική περίοδο δεν είναι άλλος από την παρουσία του στα πλέι οφ που ουσιαστικά θα ισοδυναμεί με εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά σύμφωνα με τον Κώστα Καπετάνο δεν εξαρτάται από τα δικά του αποτελέσματα.

Κι όσο για τον Χαβιέ Ουμπίντες ο Αργεντινός μέσος του Άρη στα όσα είπε με την σειρά του στην κάμερα της NOVA υπογράμμισε πως οι δύο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι μονόδρομος στο κυνήγι για τα πλέι οφ.

Για το ματς με τον ΟΦΗ ο Καπετάνος δήλωσε: " Ο ΟΦΗ φέτος κάνει πολύ καλή πορεία, αλλά πιστεύω δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα μέσα στο μυαλό των συμπαικτών μου εκτός από τη νίκη! Παίζουμε στην έδρα μας, πιστεύω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει για να πάρουμε μια εύκολη νίκη".

Για το πακέτο των δύο εντός έδρας που ακολουθούν με ΟΦΗ και Πανιώνιο σημείωσε: " Δεν μπορούμε να βλέπουμε αυτά τα δύο παιχνίδια σαν πακέτο γιατί το ένα παιχνίδι με το άλλο έχει ιδιαιτερότητες. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και την άλλη εβδομάδα να δούμε τον Πανιώνιο".

Για το 0-1 της Κρήτης υποστήριξε: " Εντάξει, αυτό ήταν ένα παιχνίδι πριν από πολύ καιρό. Έχουν αλλάξει πάρα πολλά από τότε. Για μένα δεν είναι ΄οδηγός΄ εκείνο το ματς. Βλέπουμε το παιχνίδι στην έδρα μας, ούτως ώστε να κάνουμε ότι καλύτερο δυνατό για τους τρεις βαθμούς".

Για το εάν προλαβαίνει ο Άρης τα πλέι οφ τόνισε: " Δεν εξαρτάται από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε απ΄ αυτούς τους 18 που έχουνε μείνει και από εκεί και πέρα βλέπουμε".

Για το περσινό 5/5 και το φετινό 6/6 ο Καπετάνος είπε: " Ναι, ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια πήρε όλους τους βαθμούς. Πιστεύω να είμαστε τυχεροί φέτος να γίνει και πάλι αυτό και στο τέλος να κερδίσουμε ότι δεν κέρδισε πέρυσι ο Άρης, βγαίνοντας στην Ευρώπη!".

Πως όμως αντιμετωπίζει ο Χαβιέ Ουμπίντες τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ και Πανιώνιο; " Είναι δύο εντός έδρας παιχνίδια τα οποία εμείς πρέπει να δούμε ξεχωριστά.

Στο βάθος του μυαλού μας δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα, εκτός απ' τις δύο νίκες και τους έξι βαθμούς που θα μας κρατήσουν ζωντανούς στο όνειρο διεκδίκησης των πλέι οφ. Γνωρίζουμε βεβαίως πως τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα, ειδικά μετά τη νίκη του Ατρόμητου. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όμως τις πιθανότητές μας".

Για το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ τόνισε: " Ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ κάνει ένα καλό πρωτάθλημα κι έναν καλό δεύτερο γύρο μέχρις στιγμής, επομένως είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Εμείς όμως δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ και να σκεφτούμε μετά και το επόμενο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να μαζέψουμε 6 πόντους".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ