ΑΡΗΣ

Κάμπος: "Συλλογική απόφαση για Σανιά"

Κάμπος: "Συλλογική απόφαση για Σανιά"

Ο Πάουλο Κάμπος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Θύελλα Φιλώτα έκανε λόγο πως η αποχώρηση του Σίντι Σανιά από τον Άρη ήταν συλλογική απόφαση.

Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Θύελλα Φιλώτα ο Πάουλο Κάμπος έκανε λόγο πως η αποχώρηση του Σίντι Σανιά από τον Άρη ήταν συλλογική απόφαση.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του υποστηρίζοντας πως το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Στην αρχική του τοποθέτηση για την νίκη επί του Θύελλα Φιλώτα δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας. Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε χάσει εκτός έδρας. Τους μελετήσαμε πολύ καλά και προετοιμάσαμε το κατάλληλο πλάνο. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έκαναν πολύ καλή δουλειά.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Δεν χαλαρώσαμε ποτέ και δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα. Δεν αστειευόμαστε. Ήμασταν καλύτεροι. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δώσαμε επτά επίσημα παιχνίδια. Φέραμε μόνο μία ισοπαλία και αυτό δείχνει την δουλειά της ομάδας».

Για το αν θεωρεί την σημερινή εμφάνιση ως την καλύτερη της ομάδας υποστήριξε:
«Δεν θέλω να πω ότι είναι η καλύτερη εμφάνιση. Σίγουρα όμως ήταν πολύ καλή».

Για το αν είναι σύμφωνος με την απομάκρυνση του Σανιά σημείωσε:
«Όλες αυτές οι αποχωρήσεις και οι προσθήκες, τις σκεφτόμαστε και οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, όχι μόνο από ένα άτομο».

Για τις δηλώσεις του Σανιά, στις οποίες είπε πως ο Κάμπος τον ήθελε και αν αποφάσισε με τον Γαλανό από κοινού την αποχώρηση του είπε:
«Όταν ήρθα εδώ, ήταν στην ομάδα χωρίς τα επίσημα έγγραφα. Έκανε προπονήσεις κάθε μέρα, αλλά η απόφαση πάρθηκε από το μάνατζμεντ του κλαμπ, από τη διοίκηση και όλους τους ιθύνοντες. Από την αρχή ήμουν συγκεντρωμένος στους παίκτες που ήταν έτοιμοι να παίξουν».

Για το αν θεωρεί πως η αποχώρηση του είναι πλήγμα για την ομάδα ξεκαθάρισε:
«Δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τον Σανιά, αλλά για το παιχνίδι. Όποια απόφαση είναι να παρθεί, θα τη δούμε από τον Ιανουάριο».

Για την εικόνα της μεσαίας γραμμής, λόγω της αλλαγής στο σύστημα υποστήριξε:
«Πολύ καλή εμφάνιση, έξυπνη στρατηγική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε κατοχή της μπάλας, καλές επιθέσεις και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει ευκαιρίες. Είχαν βέβαια κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά δεν δημιούργησαν φάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι αυτό που γίνεται μέσα στο γήπεδο και τις προπονήσεις, είναι δική μου ευθύνη».

Για τον Καρατζιοβαλή τόνισε:
«Έκανε ένα τεστ πριν τον αγώνα. Είναι πολύ έμπειρος. Του έδωσα το δικαίωμα να μου πει κατά πόσο είναι έτοιμος και στις στιγμές που έπρεπε να φανεί, ήταν πολύ καλός. Και επειδή στο τέλος δεν είχαμε πολύ πίεση, δεν ήθελα να επιβαρύνω τον τραυματισμό του και για αυτό έβαλα τον Μπαϊμάκη».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ