ΑΡΗΣ

Καλαϊτζίδης: "Θα ανέβουμε"

Καλαϊτζίδης: "Θα ανέβουμε"

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αφού υποστήριξε πως ο Άρης θα ανέβει έστω και μέσω της 2 θέσης στην Football League θέλησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το τελευταίο παιχνίδι.

Αυτό στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα το απόγευμα της Κυριακής έχοντας ως παρακαταθήκη το 9 στα 9 μετά τη νίκη επί της Καβάλας που ήρθε και μετά από μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις.

" Πιάσατε τα στάνταρ απόδοσης που είχατε με Πανσερραϊκό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, κρατάμε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Πρέπει να πιάνετε αυτά τα στάνταρ απόδοσης ανεξάρτητα από τις συνθήκες.Ακόμα και όταν τα γήπεδα δεν είναι καλά, όπως συνέβη πολλές φορές φέτος στα εκτός έδρας. Ακόμα και τότε πρέπει να έχετε την ίδια παρουσία", τόνισε στην ομιλία του ο τεχνικός του Άρη στους ποδοσφαιριστές του.

Επίσης αναγνωρίζοντας το άγχος που θα υπάρχει στις τάξεις τους εν όψει και του παιχνιδιού της Κυριακής στις Σέρρες μεταξύ του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού με την Δόξα Δράμας ζήτησε απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.

" Να μην αγχώνεστε, να είστε έτοιμοι και να κάνετε την δουλειά σας. Κερδίστε μέσα στο γήπεδο την Κυριακή και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς. Δεν πρέπει να σας απασχολούν αυτά…".Υπενθυμίζεται πως μετά από το τέλος του παιχνιδιού της Κυριακής με την Καβάλα ο τεχνικός του Άρη είχε δηλώσει στην κάμερα της Nova πως: " Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε, ώστε να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας.Το τελευταίο δίμηνο η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας θετικά αποτελέσματα. Εκτιμώ ότι θ' ανέβουμε, έστω και μέσω της δεύτερης θέσης η οποία, κατά πιθανότητα, θα είναι προνομιούχος.

Δεν ήταν αυτή η επιθυμία μας, αλλά ίσως είναι ένας δρόμος για να πετύχει η αποστολή μας. Βέβαια, πρέπει να περιμένουμε και το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα και κατόπιν να πούμε περισσότερα
", κατέληξε ο Καλαϊτζίδης.Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη την Κυριακή μετά το ρεπό της Δευτέρας ξεκίνησε χθες.

Η προπόνηση έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Όσοι αγωνίστηκαν στη νίκη επί της Καβάλας ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.Σήμερα θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του "Δασυγένειου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ