ΑΡΗΣ

Κάκωση στο γόνατο ο Αγκάνθο

Κάκωση στο γόνατο ο Αγκάνθο
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Αγκάνθο μπορεί να πέτυχε το πρώτο γκολ του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League διαμορφώνοντας το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ωστόσο κληρονόμησε μια κάκωση στο γόνατό του.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο προφυλάχθηκε στην σημερινή (18/9) πρώτη προπόνηση του Άρη μετά το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ καθώς παραπονέθηκε για μια κάκωση στο γόνατό του.

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης αλλά όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Αγκάνθο πάντως δεν ήταν το μόνο πρόβλημα για τον Μάκη Κατσαβάκη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας αφού ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Και ο διεθνής μεσοεπιθετικός όμως αναμένεται εκτός απροόπτου αύριο να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σε αντίθεση με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο που από σήμερα έδωσε το παρών.

Εν τω μεταξύ εκτός από την κατάθεση της αίτησης για υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 μέχρι την Παρασκευή δεν αποκλείεται έως την ίδια μέρα να ξεκαθαρίσει και το θέμα της προσφυγής του Ευθύμη Κουλουχέρη.

Την περασμένη Παρασκευή τόσο η ΠΑΕ Άρης όσο και η πλευρά του νυν αμυντικού του Πανιωνίου είχαν καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή τα σχετικά υπομνήματα με την απόφαση να αναμένεται μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι δηλαδή την επόμενη Τρίτη. Για αυτό και στόχος της ΠΑΕ Άρης είναι να έρθει σε συμφωνία με τον Κουλουχέρη για την προσφυγή που έχει καταθέσει μέχρι την Παρασκευή. Τέσσερις μέρες δηλαδή νωρίτερα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ