ΑΡΗΣ

Κάκωση λεκάνης ο Γιακούποβιτς

Κάκωση λεκάνης ο Γιακούποβιτς
INTIME SPORTS

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Έλντιν Γιακούποβιτς στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη. Διαβάστε πόσες ημέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας του Άρη εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή και διαγνώστηκε κάκωση λεκάνης στην φάση που χτύπησε στο δοκάρι.

Κάτι που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για τις επόμενες 7-10 μέρες, ώστε να τεθεί στην συνέχεια στην διάθεση του Μιχάλ Πρόμπιερζ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Νωρίτερα σήμερα ένας άλλος τερματοφύλακας του Άρη ο Μιχάλης Σηφάκης πραγματοποίησε νέο ταξίδι στην Αμβέρσα του Βελγίου για εξετάσεις και αποθεραπεία περνώντας από σήμερα σε νέα φάση αποθεραπείας.

Προορισμός του 27χρονου διεθνή τερματοφύλακα του Άρη η κλινική που χειρουργήθηκε προκειμένου αύριο να εξετάσει το γόνατό του ο Βέλγος καθηγητής που του έκανε την επέμβαση.

Εξέλιξη με την οποία ο Σηφάκης θα αφήσει τις πατερίτσες με τις οποίες κυκλοφορούσε από την πρώτη στιγμή της επέμβασης και με τις οποίες είχε κάνει την επανεμφάνισή του στην Θεσσαλονίκη και πρόκειται να του χορηγηθεί νέο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Αυτό θα περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, ποδήλατο και πισίνα και το οποίο θα ακολουθήσει στις περίπου 2-3 εβδομάδες που είναι να παραμείνει στο Βέλγιο και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα με σταθμό του το εδικό κέντρο αποκατάστασης του κ. Παυλίδη που συνεργάζεται με τον Βέλγο καθηγητή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σηφάκης θα ολοκληρώσει τις επισκέψεις του στην Αμβέρσα του Βελγίου όταν και ο εκεί γιατρός θα αποφασίσει πότε περίπου θα είναι σε θέση να επιστρέψει.

Κατά τα άλλα στα της Θεσσαλονίκης ο Πρόμπιερζ από αύριο θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου έχοντάς τους στην διάθεσή του στα δύο γκρουπ που τους χώρισε με στόχο πολύ δουλειά και γνώμονα την πειθαρχία.

Ο Πρόμπιερζ πήρε στο πρώτο γκρουπ του τους εξής 22 ποδοσφαιριστές του που είναι οι: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Φατί, Πρίττας, Βράνιες, Παπαστεριανός, Τόχα, Πορτίγια, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ουμπίντες, Ακόστα, Σολτάνι, Γιάκομπ και Αγτζίδης.

Κι όσο για το δεύτερο γκρουπ θα είναι οι: Διούδης, Κουλουχέρης, Κοτσώνης, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Τοπούζης, Κανούλας και οι τρεις νυν τραυματίες Καπετάνος, Τσέζαρεκ και Γκαρσία.

Ο Πρόμπιερζ πάντως δεν άφησε την σημερινή μέρα να πάει χαμένη δεδομένου του ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του.

Κι αυτό γιατί είχε την ευκαιρία καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας να μιλήσει με τους ιθύνοντες της διοίκησης και να προγραμματίσει με τους άμεσους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα (Γεν. Αρχηγό, team Manager, γυμναστή και τον βοηθό του Μάρτεκ Ζαλέφσκι) τον τρόπο λειτουργίας από εδώ και στο εξής.

Μεταξύ άλλων ζήτησε την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού εκτός έδρας δεδομένου ότι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούνε με ΟΦΗ και Πανιώνιο είναι σε Ηράκλειο και Νέα Σμύρνη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ