ΑΡΗΣ

Και επίσημα διοίκηση Ηλιάδη

Και επίσημα διοίκηση Ηλιάδη

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την επισημοποίησή της διοίκησης του Δημήτρη Ηλιάδη από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης επισημοποίησε τον διορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό του τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Το εφταμελές νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης πρόκειται να συγκροτηθεί σε σώμα το απόγευμα.

Συγκεκριμένα το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος Χρήστος Γρόλλιος, εκπροσωπώντας την Κοινωνία Μελών Άρη και τον ΑΣ Άρη, για τον διορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ Άρης.

Αυτό αποτελείται από τους Δημήτρη Ηλιάδη, Αθανάσιο Ε. Αθανασιάδη, Πολυδεύκη Γκουρλάκη, Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη, Μάριο Ευθυμιόπουλο, Σταύρο Ζαχαρέλη και Φώτη Τσιφωντίδη, ως εκπρόσωπο του ΑΣ Άρη στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη συνεδρίαση και θα συγκροτηθεί σε σώμα αν και ήδη εδώ και μία εβδομάδα έχει πιάσει δουλειά.

Για τον λόγο αυτό στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένονται συναντήσεις προκειμένου να αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν κάποιες υποθέσεις, όπως οι οφειλές προς τον πρώην προπονητή της ομάδας Μάκη Κατσαβάκη αλλά και τον συνεργάτη του Ηλία Καρακώστα μετά και την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον από κοινό τους δικηγόρο Μηνά Λυσάνδρου ο Ηλιάδης.

Στα πλαίσια της επίτευξης συμφωνίας δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη και στις περιπτώσεις των Τόχα, Πρίτα, Μενδρινού που επίσης τους εκπροσωπεί ο κ. Λυσάνδρου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ