ΑΡΗΣ

Ιούνιος ξεκαθαρίσματος για τον Φατί

Ιούνιος ξεκαθαρίσματος για τον Φατί
Ρικάρντο Φατί

Το συμβόλαιο του Ρικάρντο Φατί με την ΠΑΕ Άρης μπορεί να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013 ωστόσο το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ξεκαθαρίσει τον προσεχή Ιούνιο

Τον προσεχή Ιούνιο θα ξεκαθαρίσει αν ο Ρικάρντο Φατί θα παραμείνει στον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

Το πώς προκύπτει αυτό; Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου μέσου σε δημοσίευμα του "RMC Sport" με τον Φατί να αποκάλυψε ότι θα μπορούσε να είχε φύγει από τον Άρη και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

" Άρης Θεσσαλονίκης: Ο Φατί προς αναχώρηση...", είναι ο τίτλος του άρθρου του afrikfoot που επικαλείται το δημοσίευμα του RMC Sport με τίτλο: " Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αφήνει να φύγω", που προέκυψε μέσα από τις δηλώσεις του Γάλλου μέσου.

Συγκεκριμένα ο Φατί αποκάλυψε αρχικά ότι: " Είχα την ευκαιρία να φύγω τον Ιανουάριο αλλά δεν το έκανα", για να εξηγήσει αμέσως μετά το γιατί: " Ο Άρης είναι μια ομάδα που τη σέβομαι και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Έγινα ένα κομμάτι αυτής της ομάδας. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να μένεις απλήρωτος ένα χρόνο ή έξι μήνες", για να δώσει αμέσως μετά το στίγμα του για το πώς περιμένει την σχέση του με την ΠΑΕ Άρης το προσεχές καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται έναν χρόνο μετά. Το καλοκαίρι του 2013.

" Τον Ιούνιο θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, αλλά νομίζω ότι θα με αποδεσμεύσουν γιατί έχω ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην κάλυψη του συμβολαίου μου, ενώ δεν αποκλείεται να συμφωνήσουν και σε ενδεχόμενη πώλησή μου προκειμένου να μπουν χρήματα στην ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ