ΑΡΗΣ

Ίλιτς: "Θα έρθουν Απόλλων και Λαμία στη Θεσσαλονίκη και θα δούμε τι θα γίνει"

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος φορ του Άρη, Μπράνα Ίλιτς, υποστήριξε ότι οι "κίτρινοι" είναι πολύ καλύτεροι από τις δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία, τις οποίες αντιμετωπίζουν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο δεύτερο γύρο.

Ο Άρης δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Ριζούπολη, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον Ντάσιο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Σέρβο επιθετικό των "κιτρίνων" να στέκεται στο γεγονός ότι αντιμετωπίζουν τις δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο δεύτερο γύρο.

"Ο κόουτς είπε τα σημαντικά. Συμφωνώ μαζί του. Σήμερα δείξαμε στο πρώτο μέρος, τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα και τη Λαμία. Σήμερα, αυτό που έγινε είναι θέμα τύχης.

Δεν έχουμε χάσει τίποτα, γιατί υπάρχει ακόμα δρόμος. Και ο Απόλλων και η Λαμία θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη και εκεί θα δούμε τι θα γίνει. Το μόνο που θέλω να πω, είναι συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Μπορούμε όμως να είμαστε πιο σοβαροί. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό", υποστήριξε ο Μπράνα Ίλιτς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ