ΑΡΗΣ

Ήρθε η κάρτα του Σανιά

Ήρθε η κάρτα του Σανιά
Σανιά

Το σίριαλ του Σιντί Σανιά και της μπλε κάρτας του είχε αίσιο τέλος καθώς έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ από την Ομοσπονδία της Νορβηγίας του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή του Άρη.

Έφτασε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ από την Ομοσπονδία της Νορβηγίας η μπλε κάρτα του Σιντί Σανιά με το σίριαλ του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή να είχε αίσιο τέλος.Μία εξέλιξη που επιτρέπει στον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς να μπορεί να τον υπολογίζει στα πλάνα του από το Κυριακάτικο παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο του Κιλκίς με τον Εθνικό Αγιονερίου.

Κι αυτό γιατί αν όχι σήμερα το αργότερο αύριο θα έχει βγει το δελτίο του Σανιά αφού αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταν από την πλευρά του Άρη σε συνεργασία με την ΕΠΟ.

Η επικείμενη έκδοση δελτίου του Σενεγαλέζου δημιουργεί και έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Ντομπρασίνοβιτς στο κομμάτι των ξένων που είναι πλέον πέντε με δικαίωμα συμμετοχής.Πρόκειται για τους Πόι, Σανιά, Ν΄ Λουντούλου, Φερνάντες και Γκίνο με τον κανονισμό να επιτρέπει να δηλώνονται στο φύλλο αγώνα μέχρι τέσσερις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ