ΑΡΗΣ

Ηλιάδης σε Μιλίνκοβιτς: "Μην κοιτάς ονόματα"

Ηλιάδης σε Μιλίνκοβιτς: "Μην κοιτάς ονόματα"

Το απόλυτο κουμάντο του αγωνιστικού τμήματος του Άρη στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, όπως φρόντισε να το ξεκαθαρίσει στον Σέρβο τεχνικό.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, φρόντισε να ξεκαθαρίσει στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς πως αποτελεί το απόλυτο κουμάντο του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Αυτό έγινε μετά από το τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης (11/9) στο «Δασυγένειο» στην συνάντηση που συνδυάστηκε με δείπνο εργασίας που είχανε παρουσία του Ζόραν Λόντσαρ.

Κοινός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος παρά ο Άρης να μπορέσει να μπει στον δρόμο των επιτυχιών ώστε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να επισημάνει στον Μιλίνκοβιτς ότι θα πρέπει να βρει τους τρόπους αντίδρασης της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

"Πάρε το τιμόνι, μην κοιτάς ονόματα. Το θέμα δεν είναι ποιοι θα παίζουν, αλλά αυτοί που θα παίζουν να μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στις νίκες και στην αγωνιστική αντεπίθεση", του είπε χαρακτηριστικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα πρόκειται να φανεί αν τελικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του Άρη Ρούμπεν Πουλίδο θα βρίσκεται στα πλάνα του Μιλίνκοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Λεβαδειακό.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση στο "Δασυγένειο", ενώ η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ