ΑΡΗΣ

Ηλιάδης: "Nιώθω έκπληξη για το θέμα"

Ηλιάδης: "Nιώθω έκπληξη για το θέμα"
Ηλιάδης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης δηλώνει ενοχλημένος από δημοσιεύματα που αφορούν την έγκριση του Δ.Σ της εταιρείας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωσε εκφράζοντας τον προβληματισμός της με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την έγκριση του νέου Δ.Σ της εταιρείας.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημέρωσε ΠΑΕ της Superleague πως πρέπει να αντικαταστήσει τον πρόεδρό της, εις βάρος του οποίου εκκρεμούν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις, προκειμένου να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: " Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν την έγκριση του νέου Δ.Σ. της εταιρείας, ζήτησε διευκρινήσεις από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) και έδωσε εντολή στην νομική υπηρεσία να ασχοληθεί με το θέμα. Όταν η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα έχει επίσημη ενημέρωση και γνωμοδότηση από την νομική της υπηρεσία θα τοποθετηθεί επί του θέματος με νέα ανακοίνωση".

O πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης, μίλησε στην ιστοσελίδα "pressaris.gr" δηλώνοντας σχετικά: " Μιλάω με τους νομικούς για να δούμε περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή. Σίγουρα νιώθω έκπληξη για το θέμα. Nομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα".

Την ίδια ώρα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ προκειμένου να δοθούν διευκρινήσεις στο θέμα κι εφόσον προκύψει κι επίσημα ζήτημα από την ΕΕΑ, να βρεθεί ο τρόπος αντιμετώπισής του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ