ΑΡΗΣ

Η σειρά του Γιάντση

Η σειρά του Γιάντση
INTIME SPORTS

Το όνομα του Δημήτρη Γιάντση είναι το νέο που προστέθηκε στην λίστα των ανθρώπων του Άρη για τους ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοιμετά την 1η Ιανουαρίου 1988 μετά από αυτά των Γκέσιου και Γεωργίου.

Η σκυτάλη από τους Γκέσιο και Γεωργίου πέρασε στον Δημήτρη Γιάντση για τους υπό εξέταση ποδοσφαιριστές από το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης που είναι γεννημένοι μετά την 1η Ιανουαρίου 1988.

Το συμβόλαιο του Γιάντση με την Κέρκυρα ολοκληρώνεται αύριο και ακολούθως θα είναι ελεύθερος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με όποια ομάδα επιθυμεί.

Συγκεκριμένα ο Γιάντσης είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 1988 που σημαίνει πως όπως και οι περιπτώσεις των Γκέσιου και Γεωργίου δεν συμπεριλαμβάνεται ως μεταγραφή σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης της Super League για τις ομάδες που δεν εξασφάλισαν αδειοδότηση.

Στα συν του Γιάντση είναι η επιθυμία της επιστροφής του μετά από έναν χρόνο απουσίας στην Κέρκυρα να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη όπου μέχρι το περασμένο καλοκαίρι είχε αγωνιστεί στον Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε ενδιαφερθεί για τον 24χρονο εξτρέμ και το περασμένο καλοκαίρι αλλά και στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου αλλά τότε υπήρχε το πρόβλημα της έλλειψης της φορολογικής ενημερότητας.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Γκέσιου και Γεωργίου εκτός του Άρη ενδιαφέρον για τον πρώτο έχουνε δείξει επίσης η Κέρκυρα και ο νεοφώτιστος στην Super League Πλατανιάς ενώ για τον δεύτερο έχει ενδιαφερθεί επίσης η Κέρκυρα.

Τέλος η προσφυγή στο Πρωτοδικείο για την σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης φαίνεται πως θα γίνει πράξη στις αρχές της εβδομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ