ΑΡΗΣ

Η Ρόμα προλαβαίνει τον Βαντόζ

Η Ρόμα προλαβαίνει τον Βαντόζ

Ο Άρης θα δώσει την Κυριακή (19/8) φιλικό παιχνίδι, ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την Ρόμα στο Ολίμπικο την ίδια ώρα που ο Κριστιάν Βαντόζ δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του

Ο Κριστιάν Βαντόζ μπορεί σε χθεσινή του επικοινωνία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να ζήτησε να απαντήσει σήμερα ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει την απάντησή του.

Την ίδια ώρα ο Μάκης Κατσαβάκης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του κινούνται στους ρυθμούς του αυριανού φιλικού παιχνιδιού, ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με την Ρόμα στο Ολίμπικο.

Η παράταση της μίας μέρας που ζήτησε και πήρε από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ο Βαντόζ για την απάντησή του είχε να κάνει για να μπορέσει να κάνει πρώτα το δικό του οικογενειακό συμβούλιο – με την σύζυγό του Ντόρα Μπάνιερ - πριν πάρει την απόφασή του.

Στην περίπτωση που η απάντηση του Βαντόζ είναι αρνητική, κάτι που θα έχει να κάνει με τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα της Super League, υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση.

Πρόκειται για τον 32χρονο Ισπανό αμυντικό μέσο Ντιέγκο Ρίβας Γκουτιέρεθ για τον οποίο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης φέρεται να έχει αποφασίσει να κινηθεί για την άμεση απόκτησή του αν ο Βαντόζ δεν απαντήσει μέχρι αύριο.

Όσο για τον Γκουτιέρεθ αγωνίστηκε πολλά χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν έχοντας παίξει στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Χετάφε, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Κάντιθ και πέρσι ήταν στην Χέρκουλες έχοντας 31 συμμετοχές στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν στον δρόμο προς την 5η θέση και την συμμετοχή στα πλέι οφ της ανόδου. Κι όσο για την τρίτη επιλογή έχει να κάνει με έναν Βραζιλιάνο.

Τέλος σχετικά με το θέμα της απόκτησης του Νίκου Κατσικοκέρη παραμένει ανοιχτό με το όλο θέμα που προκύπτει από την Κρήτη και αφού από το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του Εργοτέλη κατέβασε τις απαιτήσεις από τις 200.000 ευρώ στις 100.000 ευρώ θα ξεκαθαρίσει μεθαύριο Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως η πρόταση της ΠΑΕ Άρης αφορά το ποσό των 70.000 ευρώ συν δυο ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον 24χρονο επιθετικό με τον εκπρόσωπο του οποίου έχει έρθει σε συμφωνία από το βράδυ της Δευτέρας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ