ΑΡΗΣ

Η μέρα του Κατσικοκέρη

Η μέρα του Κατσικοκέρη
INTIME SPORTS

Στις 19:00 ο Άρης μπορεί να αντιμετωπίζει την Βέροια σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ωστόσο στην διάρκεια της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Νίκου Κατσικοκέρη.

Στην διάρκεια της ημέρας η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι να έχει επαφή με την αντίστοιχη του Εργοτέλη για το ενδεχόμενο του δανεισμού του Νίκου Κατσικοκέρη.

Ο 24χρονος επιθετικός που σε περίπτωση απόκτησής του δεν λογίζεται στις τρεις κινήσεις που έχει δικαίωμα να κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι η βασική επιλογή του Μάκη Κατσαβάκη.

Η λογική της ΠΑΕ Άρης στην περίπτωση του Κατσικοκέρη είναι να αποκτηθεί σε αυτό το χρονικό σημείο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και με τον όρο για οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό στην σημερινή επαφή η ΠΑΕ Άρης να προτείνει ως ανταλλάγματα τον Δημήτρη Κοτσώνη που δεν υπολογίζεται από τον Κατσαβάκη και έναν από τους «μικρούς».

Στα ατού του Άρη στην περίπτωση του Κατσικοκέρη είναι και η δική του πίεση με τον 24χρονο επιθετικό να αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό φιλικό του Εργοτέλη, μέχρι το 70΄, με τον Πλατανιά όπου η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε με 2-0 στο Παγκρήτιο.

Εκτός του Κατσικοκέρη πάντως για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη υπάρχει πάντα ο Άγγελος Χαριστέας, που μετά το τηλεφώνημα της Παρασκευής ζήτησε διορία να απαντήσει μέχρι σήμερα, και ο 25χρονος Σέρβος Αντρία Καλουτζέροβιτς που ανήκει στην Γκουοάν του Πεκίνου για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Όσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ο Κατσαβάκης φαίνεται να έχει καταλήξει στον 24χρονο Νιγηριανό Βαχίντ Ακάνι Οσενί που τα τελευταία πέντε χρόνια είχε αγωνιστεί στην Κύπρο με την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μία επιλογή που προέκυψε από την στιγμή που ο Ούγγρος Βαντόζ της Ναϊμέγκεν οδεύει στην Γκρόνιγκεν και ο Οσενί δείχνει να πλεονεκτεί του Κούρτο της Μορεϊνένσε αφού μπορεί να αγωνιστεί εκτός από αμυντικό χαφ και ως στόπερ.

Μεταξύ άλλων η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα κάνει στο ξεκίνημα της εβδομάδας και νέα προσπάθεια απόκτησης του Άγγελου Σικαλιά σε επαφή που θα έχει με την διοίκηση της Δόξας Δράμας όπου ανήκει.

Στην περίπτωση δε που δεν προχωρήσει ο δανεισμός του Κατσικοκέρη από τον Εργοτέλη στον Άρη εξετάζουνε και έναν ακόμη γνώριμο του Κατσαβάκη από την παρουσία του στην Δόξα Δράμας στην περσινή αγωνιστική περίοδο. Τον Αριστείδη Σοϊλέδη.

Τέλος απόντες από το σημερινό φιλικό του Άρη στις 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την Βέροια θα είναι οι διεθνείς Βελλίδης και Κατίδης και οι τραυματίες Πουλίδο και Γιαννιώτας ενώ ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο Καπετάνος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ