ΑΡΗΣ

Η είσοδος του Κόντη, οι ευχές και ο Ακόστα

Η είσοδος του Κόντη, οι ευχές και ο Ακόστα

Η είσοδος του Γιάννη Κόντη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης θεωρείται δεδομένη και αυτό που απομένει να φανεί οριστικά είναι ποιος θα είναι ο ρόλος του και το αν θα είναι σε θέση με δικαίωμα υπογραφής

Μέσα στις επόμενες ημέρες εκτός από την είσοδο του Γιάννη Κόντη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης θα γίνει γνωστή και η θέση του και ουσιαστικά αν θα έχει άλλο ρόλο από αυτόν του νυν εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Ακόμη και το αν θα βρεθεί σε μία θέση με δικαίωμα υπογραφής μέχρι το καλοκαίρι του 2014 μετά την παράταση ενός έτους που πήρε στην θητεία της η διοίκηση του Αθανάσιου Αθανασιάδη.

Αν δηλαδή θα βρεθεί ακόμη και στην θέση του προέδρου ή του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Άρης κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη και το καλοκαίρι.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο με βάση και προ ημερών δηλώσεις του Κόντη όσον αφορά το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου του Άρη είναι ότι θα έχει συμμετοχή στην διαμόρφωσή του.

Εξάλλου μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στην προχθεσινή προπόνηση της Παρασκευής (02/03) και τελευταίας για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σε μία παρουσία που είχε να κάνει με το να δώσει το δικό του στίγμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη για το οικονομικό θέμα που τους απασχολεί ζητώντας τους να κάνουνε κάποιες ημέρες υπομονής αφού μέσα στην εβδομάδα είναι να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον ξένο επενδυτικό όμιλο.

Σε μία παρουσία όπου είχε ζητήσει την κατάκτηση της νίκης επί της ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να κράτησαν την υπόσχεσή τους εισπράττοντας επιπλέον ώθηση από τις 1914 ευχές που αντίκρισαν περπατώντας στο τούνελ που οδηγεί από τα αποδυτήρια στον αγωνιστικό χώρο.

Εν τω μεταξύ και στα πλαίσια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στις σκέψεις της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης φαίνεται να υπάρχει η παραμονή του Νοέ Ακόστα και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο 28χρονος Ισπανός το μονοετές συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι θα βρεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στα γραφεία της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπό του για μία πρώτη συζήτηση.

Μία σκέψη της ΠΑΕ Άρης στο πρόσωπο του Ακόστα που έχει να κάνει ως αποτέλεσμα των εμφανίσεων του και ειδικότερα μετά την έλευση του Μανουέλ Μασάδο.

Από ένα σημείο και μετά όπου πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής, σε αντίθεση με ότι ίσχυε επί του Πολωνού Μίχαλ Πρόμπιερζ, και έχει συμβάλλει με την σειρά του στο αήττητο σερί των εννιά τελευταίων παιχνιδιών.

Τέλος οι ποδοσφαιριστές του Άρη σήμερα και παρά το ρεπό του Μασάδο συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Νέρι Καστίγιο και γευμάτισαν έχοντας μεταξύ άλλων την ευκαιρία να αναφερθούν στην χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και στο ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

Κουβέντα ωστόσο έγινε και για το θέμα των οικονομικών οφειλών που μετά την τήρηση της υπόσχεσης επίτευξης νίκης επί της ΑΕΚ στο χθεσινό ραντεβού ήταν επόμενο να τους απασχολήσει και ειδικότερα το επόμενο 48ωρο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ