ΑΡΗΣ

Η αναβολή, οι προσφυγές και ο Πλα

Η αναβολή, οι προσφυγές και ο Πλα
INTIME SPORTS

Η διακοπή των εργασιών της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη και συνέχειά της στις 14 Μαΐου δεν επιτρέπει χαλάρωσης στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης λόγω του κίνδυνου προσφυγών με τον Φερνάντο Πλα να παρακολουθεί τις εξελίξεις

Μόνο χαλάρωση δεν πρόσφερε η διακοπή των εργασιών της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη και συνέχειά της στις 14 Μαϊου για κανέναν στην οικογένεια του Άρη και πολύ περισσότερο στις τάξεις της ΠΑΕ.

Κι αυτό γιατί ο κίνδυνος νέων προσφυγών καραδοκεί μετά τις δύο τελευταίες των Φράνσις Ντίκο και Ρικάρντο Φατί με τον αντιπρόεδρο της Morgan Stanley στην Ελβετία, Φερνάντο Πλα, να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Το όνομα του Πλα όπως είναι γνωστό αποκαλύφθηκε στην διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη δια στόματος του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη.

Ο τελευταίος μάλιστα εμφανίστηκε στην αίθουσα ερχόμενος απευθείας από το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Morgan Stanley.

Μετά την ολοκλήρωση δε της συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη ο Κόντης φέρεται να ενημέρωσε τον Πλα για το ότι εξελίχθηκε σε αυτήν ειδικότερα από την στιγμή που γνωστοποίησε τον δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά από το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε νέος κύκλος επαφών για τις προϋποθέσεις που υπάρχουν ώστε να κατατεθεί γραπτώς η πρόταση και να τεθεί προς ψήφιση στην επόμενη γενική συνέλευση της 14ης Μαΐου.

Μία εξέλιξη όπως και για κάθε πρόταση που μπορεί να προκύψει μέχρι εκείνη την ημέρα που αποτελεί επιθυμία και του SUPER 3 όπως φρόντισε να την κάνει γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως για την ώρα η έστω και χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες πρόταση του Κόντη φαίνεται να είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί την άμεση εισροή κεφαλαίων στην ΠΑΕ πέρα από τις 200.000 ευρώ που ήδη έχουν μπει.

Το Σαββατοκύριακο ωστόσο και σύμφωνα με τις επαφές που υπήρξαν από το πρωί σήμερα, του Σαββάτου, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμο για το πώς θα εξελιχθεί η επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης με την ανησυχία να είναι έντονη καθώς οι λύσεις που απαιτούνται θα πρέπει να είναι άμεσες.

Πέραν τούτου είναι χαρακτηριστικό πως το ποσό που απαιτείται εντός των επόμενων ημερών, ακόμη και το πρωί της Δευτέρας, μόνο μικρό δεν είναι. Κι αυτό ώστε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να μπορέσει να τακτοποιήσει τον διακανονισμό που έχει συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές για τα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν από την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Όσο δε για το μήνυμα της χθεσινής γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη έστω και στον επίλογο της ήταν η ταύτιση απόψεων στο να μην υπάρξει παραίτηση της νυν διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Κάτι που υποστήριξε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, λέγοντας: " Δεν πρέπει να παραιτηθεί η διοίκηση Αθανασιάδη. Πρέπει να παραμείνουν γιατί αν η ομάδα μείνει σήμερα ακέφαλη θα διαλυθεί".

Για να συμφωνήσει μαζί του ο Τάσος Δεσύπρης η παρέμβαση του οποίου ήταν καταλυτική στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη και πρόσθεσε: " Δεν πρέπει να ψηφίσουμε για αποχώρηση της διοίκησης. Η ομάδα δεν πρέπει να μείνει ακέφαλη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ