ΑΡΗΣ

Η αποστολή του Άρη για το Αγιονέρι

Η αποστολή του Άρη για το Αγιονέρι
INTIME SPORTS

Με παρόντα τον Ανδρέα Τάτο αλλά απόντα της αποστολής του Άρη τον Νίκο Τσουμάνη για το παιχνίδι της Κυριακής (18/10) με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (18/10) με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο Νίκος Αναστόπουλος στους 19 της αποστολής που ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του “Δασυγενείου” συμπεριέλαβε τον Ανδρέα Τάτο όχι όμως και τον Νίκο Τσουμάνη.

Ο Τάτος με την παρουσία του στην αποστολή έδειξε ότι ξεπέρασε την διάταση στον δικέφαλό του που ήταν η αιτία που την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα ο Τσουμάνης έμεινε εκτός καθώς ταλαιπωρείται από θλάση α' προς β' βαθμού του ορθού μοιριαίου του τετρακεφάλου του.

Οι 19 εκλεκτοί του Αναστόπουλου όπως τους ανακοίνωσε μετά την προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου (16:00) στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς είναι οι: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος και Μαζουλουξής.

Περιμένουν την απόφαση

Εν τω μεταξύ σε αναμονή για την ενεργοποίηση της συμφωνίας με την εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος Stoiximan.grβρίσκεται ο Άρης μετά την συμφωνία που έχει επέλθει για χορηγία τριών ετών. Ακόμα ωστόσο δεν έχει μπει το λογότυπο της εταιρείας στο μπροστινό μέρος της φανέλας σε επίσημο παιχνίδι, καθώς περιμένουν την άδεια της ΕΠΟ.

Μία καθυστέρηση που έχει να κάνει με το ότι την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν επιτρεπόταν σε ερασιτεχνικό σωματείο να διαφημίζει στοιχηματική εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως υπάρχει διάθεση από πλευράς της ομοσπονδίας να αλλάξει τη συγκεκριμένη διάταξη. Για αυτό και στην Αλκμήνης έχουν ζητήσει σχετική γνωμοδότηση από την ΕΠΟ και αισιοδοξούν για θετική απάντηση της ΕΠΟ την Δευτέρα.

Στην περίπτωση αυτή το λογότυπο της εταιρείας Stoiximan.grθα κάνει ντεμπούτο στο μπροστινό μέρος της φανέλας του Άρη στο εντός έδρας παιχνίδι της μεθεπόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΠ Λαγκαδά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ