ΑΡΗΣ

Γρόλλιος: "Έπαυσε να υφίσταται"

Γρόλλιος: "Έπαυσε να υφίσταται"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε για την επόμενη μέρα μετά την παραίτηση Ζουμπουρίδη ακόμη και για την ΠΑΕ.

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, τοποθετήθηκε για την επόμενη μέρα μετά την παραίτηση Ζουμπουρίδη ακόμη και για την ΠΑΕ.

Ουσιαστικά με το περιεχόμενο της δήλωσής του αυτό που έκανε ήταν να πετάξει το μπαλάκι στον Ερασιτέχνη Άρη ενώ θέση πήρε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, με αφορμή το άκουσμα του ονόματός του από χθες.

Συγκεκριμένα η γραπτή δήλωση του προέδρου της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελου Γρόλλιου, ήταν η εξής:

"Διευκρινίζω, ότι μετά την παραίτηση του κ. Ζουμπουρίδη, δυνάμει του καταστατικού, έπαυσε να υφίσταται το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (ΚΜΑ) και ως εκ τούτου, αρμοδιότητα διατήρησης ή παύσης του οποιοδήποτε ΔΣ της ΠΑΕ, υπήρχε. Συνεπώς, οι όποιες αποφάσεις ελήφθησαν σχετικά με τη διοίκηση της ΠΑΕ, είναι απόρροια προσωπικών επιλογών του κάθε μέλους του ΔΣ".

Κι όσο για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sentra 103,3 Fm τόνισε για το αν έχει πρόταση σωτηρίας του Άρη τα εξής: "Μου ζητήθηκε από όλους τους οργανωμένους και από πολλούς άλλους να παρέμβω γιατί η διοίκηση είναι ανίκανη να κρατήσει την ομάδα όρθια και να παλέψει τις όποιες ελπίδες έχει να διασωθεί.

Δεν έκανα καμία πρόταση. Είπα πως αν τυχόν αποχωρήσουν, να αναλάβουν κάποιοι την ομάδα για να παλέψει, γιατί ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να βρει την άκρη στη μάχη της επιβίωσης και να σταματήσει εδώ η εικόνα διάλυσης.

Τα υπόλοιπα που ακούγονται για τον Σκόρδα αποτέλεσαν τον τρόπο να υπάρξει πόλεμος στο πρόσωπό μου από αυτούς που έχουν φέρει τον Άρη σε αυτή την κατάσταση. Στη λογική δηλαδή ότι ο Σκόρδας εγγυήθηκε πως θα σώσει την ομάδα.

Ίσα ίσα στους ανθρώπους που μου ζήτησαν να παρέμβω είπα πως δεν είμαι ο Χριστός, ούτε μπορώ να κάνω θαύματα και να αναστήσω τον Λάζαρο σε τρεις ημέρες και να σωθεί ένας Άρης που όλη τη χρονιά είναι σχεδόν υποβιβασμένος".

Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου έγινε η σημερινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου παρόντος των Ανδρέα Τάτου και Γιάννη Γιαννιώτα που ξεπέρασαν την ίωσή τους.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Ψυχογιός, Ηρακλής και Κοτσαρίδης, ενώ η αυριανή ημέρα περιλαμβάνει και πάλι μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ατρόμητο το απόγευμα του Σαββάτου ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους Ζαραδούκα και Παπαστεριανό λόγω της αποβολής τους στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό ενώ το παρών θα δώσει ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός επιθετικός του Άρη θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του από τις 10 κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Στο εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο εκτός έδρας με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ