ΑΡΗΣ

Γρανούζης: "Η Λέσχη το 46,31% της ΠΑΕ Άρης"

Γρανούζης: "Η Λέσχη το 46,31% της ΠΑΕ Άρης"
INTIME SPORTS

Το γεγονός πως η Λέσχη φίλων Αρη θα κατέχει ένα ποσοστό της τάξεως του 46,31% της ΠΑΕ, υποστήριξε ο πρόεδρος της Γιάννης Γρανούζης στην γενική συνέλευση. Αθανασιάδης: "Θα κάνουμε κινήσεις ουσίας και αγωνιστικής αξίας".

Με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 18:00 η γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» με πρόεδρό της τον Νίκο Μπαλάφα παρουσία περισσοτέρων από 1.200 μέλη της.


Η Λέσχη Φίλων Άρη είχε φροντίσει για τα μέλη της που έδωσαν το παρών στην γενική συνέλευση και έχουν συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης να λαμβάνουν έναν πάπυρο που αποτελεί πιστό αντίγραφο του μετοχολογίου της ΠΑΕ όπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κάθε μέλους.

Κι όσο για τον εξωτερικό χώρο του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» είχανε στηθεί ειδικά σταντ διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για τους φιλάθλους του Άρη προκειμένου να προμηθεύονται το εισιτήριό τους.

Αθανασιάδης: "Θα κάνουμε κινήσεις ουσίας και αγωνιστικής αξίας"


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, στην ομιλία του στις 19:00 αφού ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έτυχε το ψηφοδέλτιό του στις προ ημερών εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης.


Μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε το καλύτερο δυνατό και ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα υπερβάλουνε τον εαυτό τους για να φτάσουμε τον Άρη ψηλά ενώ αναφερόμενος στα μεταγραφικά υπογράμμισε: « Συμφωνήσαμε για την συνεργασία με τον Σολτάνι, όπως και για την διετή επέκταση της συνεργασίας μας με τον Νέρι Καστίγιο».


Για την υπόθεση του Καστίγιο διευκρίνισε ότι: « Περιμένουμε την τυπική αποδέσμευση του κάτι που είναι υποχρέωση της Σαχτάρ», και παραδέχθηκε πως σε συνεργασία με τον Σάκη Τσιώλη: « Έχουμε σχέδιο και το εφαρμόζουμε με την προώθηση νεαρών παικτών, είτε με την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή και στο πλαίσιο αυτό αποκτήθηκε και ο Κανούλας», και κατέληξε: « Θα κάνουμε κινήσεις ουσίας και αγωνιστικής αξίας».

Γρανούζης: "Η Λέσχη θα κατέχει ένα ποσοστό της τάξεως του 46,31% της ΠΑΕ"


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, στην αρχική του τοποθέτηση έκανε τον διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε λέγοντας: « Τρεις ήταν οι βασικοί άξονες στους οποίους κινηθήκαμε. Η εξωστρέφεια, η αναβάθμιση της κοινωνικής δράσης του Άρη και η ανάπτυξη σχέσεων με θεσμοθετημένους αθλητικούς και πολιτικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Τέλος, η διαφάνεια η οποία είναι βασικό μας μέλημα και αυτό αφορούσε τη διοργάνωση των εκλογών και την ανάδειξη του ΔΣ της ΠΑΕ Άρης», και πρόσθεσε: « Βασικό μας μέλημα, λόγω και των εποχών που ζούμε, ήταν η παρακολούθηση της τήρησης της οικονομικής πολιτικής της ΠΑΕ», για να αναφερθεί στην συνέχεια στις δύο συναντήσεις, τον Ιούνιο του 2010 και σήμερα προς ενημέρωση του προϋπολογισμού της χρονιάς.

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να πει ότι: « Πήραμε την απόφαση να προσλάβουμε ορκωτό λογιστή για να ξεκαθαρίσει όλα οικονομικά μεγέθη τα οποία επιβάρυναν το σύλλογο, όχι μόνο για τις προηγούμενες χρήσεις, αλλά από την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44», και ακολούθως στάθηκε στα συμπεράσματα που έχει βγάλει η Λέσχη Φίλων Άρη γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Άρης.

Κι όσο για το ποιο είναι το ποσοστό της ΠΑΕ Άρης το οποίο την στιγμή αυτή έχει στην κατοχή της η Λέσχη Φίλων Άρη είπε: « Μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην οποία συμμετείχαμε με 700.000 ευρώ μετρητά, φτάσαμε να ξεκαθαρίσουμε το μετοχολόγιο το οποίο μπορείτε να δείτε όλοι πως εξελίσσεται. Πλέον βρισκόμαστε ως Λέσχη σε ποσοστό 30,11%, ενώ έχουμε στα χέρια μας και το ποσοστό, με πληρεξούσιο, από την Άρης Εμπορική. Τους επόμενους μήνες, λοιπόν, η Λέσχη θα κατέχει ένα ποσοστό της τάξεως του 46,31% της ΠΑΕ».

Τέλος εξήγγειλε οικονομικές διευκολύνσεις σε μέλη που δεν μπορούν να πληρώσουν τη συνδρομή τους, έκανε γνωστό πως την νέα χρονιά στο πίσω μέρος της φανέλας του Άρη θα αναγράφεται το λογότυπο της Λέσχης και ένα σλόγκαν του φορέα.

Κι όσο για την συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας της Λέσχης Φίλων Άρη, Θόδωρος Εμμανουηλίδης, και ο υπεύθυνος επί νομικών θεμάτων της, Θωμάς Γιαννόπουλος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ