ΑΡΗΣ

Γνωστοποιούν την απόφαση τους

Γνωστοποιούν την απόφαση τους
INTIME SPORTS

Tην Τετάρτη (17/10) σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος και Πάνος Στεφανίδης θα κάνουν γνωστή την απόφασή τους για το αν θα συμμετάσχουν σε Διοίκηση Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ Άρης.

Οι Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος και Πάνος Στεφανίδης θα κάνουν την Τετάρτη (17/10) γνωστή την απόφασή τους για την συμμετοχή τους ή όχι σε Διοίκηση Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ Άρης.

Ένα θέμα που παραμένει ανοιχτό για τα τρία μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης που έχουν κληθεί από την Κοινωνία Μελών Άρη να απαντήσουν.

Μία απάντηση που θα δοθεί μέχρι την Τετάρτη (17/10) όπως άφησε να εννοηθεί ο Σταύρος Λαμπριάκος στην χθεσινή εκδήλωση προς τιμήν των χορηγών όπου παραβρέθηκε και ο Πάνος Στεφανίδης όχι όμως και ο Αλέκος Κατσιαούνης.

Λαμπριάκος και Στεφανίδης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απαντήσουνε θετικά χωρίς να είναι διατεθειμένοι να μπλέξουνε σε περιπέτειες, ενώ ο Κατσιαούνης έχει δείξει μέσα από τοποθετήσεις του θετικός εφόσον πάρει τις νομικές διασφαλίσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό τους στρέφοντας την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα υπολογίζουνε στους Μανόλη Παπαστεριανό και Κώστα Καπετάνο.

Όσο για τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο η παρουσία του 21χρονου θα κριθεί από το αποτέλεσμα της σημερινής εξέτασης και από το αν θα έχει υποχωρήσει το αιμάτωμά του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ