ΑΡΗΣ

Γκόλιας: "Μας επηρεάζουν όσα ακούμε"

Γκόλιας: "Μας επηρεάζουν όσα ακούμε"
INTIME SPORTS

Για την πορεία της προετοιμασίας στο Πράβετς, για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και για το αν οι τελευταίες εξελίξεις έχουν επηρεάσει την ομάδα, μίλησε ο Νίκος Γκόλιας.

Ο Νίκος Γκόλιας μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Άρη στο Πράβετς, για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και για το αν οι τελευταίες εξελίξεις έχουν επηρεάσει την ομάδα.

Ειδικά για τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του εκφράζοντας με την τοποθέτησή του και το σύνολο των παικτών ενώ έστειλε και έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας.

Για την προσεχή σεζόν τόνισε: «Είναι σίγουρα μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Όμως, όλοι θέλουμε να τη βοηθήσουμε να επιστρέψει εκεί που της αρμόζει, και θα κάνουμε τα πάντα γι αυτό. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για τις εντυπώσεις του από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη σημείωσε: «Είναι ένας προπονητής που δουλεύει αρκετά. Απαιτεί πειθαρχία και θέλει να φτιάξει μια καλή ομάδα. Καθημερινά μας βοηθά να γινόμαστε καλύτερα, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν έχουν ενημερωθεί για τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις υποστήριξε: «Σίγουρα μας επηρεάζουν όσα ακούμε. Καθημερινά μπαίνουμε στο διαδίκτυο και διαβάζουμε τι γίνεται. Από την πλευρά μας είμαστε σε αναμονή και προσπαθούμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται τόνισε: «Έχω αγωνιστεί περισσότερες φορές αμυντικό χαφ, αλλά θα παίξω όπου θέλει ο προπονητής μου. Μου αρέσουν και οι δύο θέσεις (στόπερ-αμυντικό χαφ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες στην ομάδα είπε: «Η κατηγορία είναι δύσκολη και από τη στιγμή που έχουμε ένα νεανικό σύνολο, χρειάζεται η εμπειρία. Στη Β΄ Εθνική υπάρχουν δυνατές κόντρες και μονομαχίες, και οι βοήθειες έμπειρων παικτών θα είναι σημαντικές».

Κι όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ήταν: «Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε το 100% και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ