ΑΡΗΣ

Γκολ και θέαμα πριν το Πάσχα

Γκολ και θέαμα πριν το Πάσχα
Άρης φιλικό

Ο Άρης παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε με το ευρύ 5-2 τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι και έδωσε ραντεβού για μετά το Πάσχα

Ο Άρης επικράτησε με το ευρύ 5-2 του Πιερικού σε φιλικό παιχνίδι παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έδωσε ραντεβού για μετά το Πάσχα.

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη εκτός από τα πέντε γκολ να έχασε και άλλες ευκαιρίες (είχε και δοκάρι στο α’ μέρος) για να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη του.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές και να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα. Παράλληλα έδωσε και χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς Πάρη Παλιάτσιο, Ηλία Σταυρόπουλο, Νίκο Ζήση, Στράτο Φούσκα, οι οποίοι προέρχονται από τμήματα υποδομής της ΠΑΕ, τις ομάδες Κ-20 και Κ-17.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πιερικός ήταν αυτός που κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 32΄ με τον Γιαζιτζόγλου αλλά δύο λεπτά αργότερα στο 34΄ ο Άρης ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Νίκου Αγγελούδη, ενώ ο ίδιος στο 48΄ «έγραψε» με πλασέ το 2-1.

Στο 65΄ ο Αλέξανδρος Καραγιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 71΄ και πάλι από τα έντεκα βήματα ο Παλιάτσιος διαμόρφωσε το 4-1, ενώ στο 82΄ ο Σταυρόπουλος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα ακριβείας του Δημήτρη Σουνά και με προβολή έκανε το 5-1. Κι όσο για το τελικό 5-2 το διαμόρφωσε ο Κόιτς στο 89΄ με πέναλτι.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (74΄ Γκελής), Ηρακλής, Μαργαρίτης (61΄ Ζαραδούκας), Πουλίδο (42΄ Παπαζαχαρίας), Νταμαρλής (84΄ Φούσκας), Οικονομόπουλος (77΄ Σταυρόπουλος), Τριανταφυλλάκος (38΄ Παπαστεριανός), Ζήση (40΄ Καραγιάννης), Καζναφέρης (50΄ Σουνάς), Τάτος (54΄ Παλιάτσιος), Αγγελούδης (58΄ Κοτσαρίδης).

Πιερικός: Βασιλειάδης (33΄ Παπανικολάου, 60΄ Παπατολίκας), Γιαζιτζόγλου (67΄ Μπαμίχας), Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης (76΄ Κόιτς), Μπελόσεβιτς (83΄ Τσικαδέρης), Μασάδο (67΄ Παπατόλιος), Μανίκας (67΄ Ανδριόπουλος), Καρακατσάνης, Βραχνός, Σεχολάρι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ