ΑΡΗΣ

Γιαννιώτη ως δανεικό θέλει ο Άρης

Γιαννιώτη ως δανεικό θέλει ο Άρης
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης του Ολυμπιακού φιγουράρει στα υπόψη του Γιάννη Χατζηνικολάου με την μορφή απόκτησης ως δανεικού για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα.

Για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει προταθεί και εξετάζεται από τον Γιάννη Χατζηνικολάου η περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη.

Πρόκειται για τον 22χρονο διεθνή τερματοφύλακα του Ολυμπιακού όπου είχε μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εμφανίσεις του με τον Εθνικό Γαζώρου.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας των Σερρών δεν είχε τις απαιτούμενες ευκαιρίες στην ομάδα του Πειραιά κάτι που σίγουρα θα συμβεί σε ενδεχόμενη μετακίνησή του στον Άρη δυναμώνοντας την θέση παρόντος και του επίσης διεθνή Σωκράτη Διούδη.

Εκτός του Γιαννιώτη κι ενώ ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Απόλλων Σμύρνης Μιχάλης Κύργιας είναι προ των πυλών έχει προταθεί και ο 22χρονος μέσος του Φωκικού Χρήστος Ευσταθίου που παλιότερα είχε δοκιμαστεί από τις Χαρτς και Μαδέργουελ της Σκωτίας.

Εν τω μεταξύ στην συνέχεια των επαφών του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη το βάρος φαίνεται να πέφτει στην περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη. Υπενθυμίζεται ότι στον διεθνή τερματοφύλακα βάση δικαστικής απόφασης οφείλονται 988.000 ευρώ με αυτό που απομένει να είναι η έκδοση της εκτέλεσής της.

Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ Άρης είναι μία πιθανή συμφωνία ώστε να μπει και ο Σηφάκης στον φάκελο του άρθρου 99. Κάτι που ισχύει και με τους Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ και να απομένει να συναινέσει και το δημόσιο ώστε να οδηγηθεί η ΠΑΕ Άρης στην οικονομική της εξυγίανση.

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εξάλλου η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Μπουγιουκλής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Χατζηνικολάου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και νέος γυμναστής θα είναι ο Σταύρος Παντελίδης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ