ΑΡΗΣ

Γιαννιώτας: "Σημασία να κερδίζει η ομάδα"

Γιαννιώτας: "Σημασία να κερδίζει η ομάδα"

Το βραβείο του καλύτερου γκολ της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League παρέλαβε ο Γιάννης Γιαννιώτας του Άρη από τα χέρια του Παντελή Κουντούτσικου.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας του Άρη πήρε το μεσημέρι (14/3) το βραβείο του καλύτερου γκολ της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League από τα χέρια του Παντελή Κουντούτσικου επί σειρά ετών προπονητή στην εφηβική ομάδα του Άρη.

Ο 19χρονος διεθνής επιθετικός του Άρη παρέλαβε το βραβείο του σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ARIS MEGASTORE έχοντας αναδειχθεί νικητής στη σχετική ψηφοφορία που έγινε με ποσοστό 52,47%.

" Είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα το γεγονός ότι πήρα αυτό το βραβείο από τα χέρια του Παντελή (σ.σ. Κουντούτσικου)", τόνισε ο Γιαννιώτας στο ξεκίνημα των δηλώσεων του και πρόσθεσε: " Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Στα παιχνίδια που απομένουν θα πρέπει να έχουμε πορεία και πρόσωπο ανάλογο με αυτό που δείξαμε κόντρα στον Λεβαδειακό.

Πάμε στα Γιάννενα, μαζί με τον κόσμο μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Με τον Λεβαδειακό είχαμε ανάγκη τη νίκη και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Κάτι που μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης, είναι φυσιολογικό να υπάρχει και άγχος".

Ο Παντελής Κουντούτσικος από την πλευρά του, επεσήμανε: " Δόθηκε μεγάλη μάχη για να έρθει ο Γιάννης στην Ακαδημία του Άρη πριν από χρόνια και πλέον είναι κι αυτός μια απόδειξη της δουλειάς που γίνεται στις μικρότερες ηλικίες. Τον ευχαριστώ πολύ που ζήτησε ο ίδιος να του δώσω αυτό το βραβείο. Ο Γιάννης είναι σωστός σε όλα τα επίπεδα, εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να έχει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ