ΑΡΗΣ

Για αύριο η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ

Για αύριο μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης μετά από πρόταση του προέδρου του ΑΣ Άρης Χάρη Παπαγεωργίου. Προφορική συμφωνία για την παραμονή του Νίκου Ψυχογιού.

Μετά από πρόταση του προέδρου του ΑΣ Άρης Χάρη Παπαγεωργίου μετατέθηκε για αύριο η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.

Μία συνέλευση που ήταν επεισοδιακή καθώς παρουσιάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας μαζί με τον Νικήτα Ματθαίου απαιτώντας να είναι αυτοί η νέα διοίκηση της ΠΑΕ και να αποχωρήσει ο νυν πρόεδρός της Πάνος Στεφανίδης.

Η ΚΜΑ κατέθεσε πρόταση αναβολής της ΓΣ για τις 25 Ιουλίου όπως είχε συμφωνηθεί στην χθεσινή συνάντηση με τον Ερασιτέχνη. Σήμερα όμως και σε αντίθεση με την χθεσινή θέση του εκπροσώπου του κ. Φωτιάδη δεν είχε να παρουσιάσει σχετική απόφαση του ΔΣ που προφανώς έπρεπε να είχε γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά δεν έγινε.

Για αυτό ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου για να είναι με την σειρά του καλυμμένος και στις απειλές για μηνύσεις που εκτοξεύονταν συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ του ΑΣ στις 20:00 όπου θα αποφασιστεί η πρόταση της ΚΜΑ για αναβολή και θα ψηφιστεί αύριο που θα συνεχιστεί η διακοπείσα ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ.

Παρών σήμερα ήταν και ο Θανάσης Αθανασιάδης ως εκπρόσωπος της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, αλλά και άλλοι μέτοχοι όπως ο Τάσος Δεσύπρης (που τις έχει παραχωρήσει στον ΑΣ) και ο Νίκος Τσαρούχας.

Όλα αυτά σε ένα χρονικό σημείο όπου βρισκόμαστε στο τέλος Ιουνίου και παραμένει άγνωστο το που θα αγωνιστεί η ομάδα του Άρη την νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πρωτάθλημα της Football League όπως αποτελεί και στόχο της διοίκησής ή σε αυτό της Γ΄ Εθνικής. Στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων η ΚΜΑ ως εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ και που εκπροσωπήθηκε από τον Σταύρο Ιωάννου που αποτελεί μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής κατέθεσε πρόταση αναβολής της για τις 25 Ιουλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημερινό συμβούλιο του ΑΣ Άρης κλήθηκαν τόσο ο Πάνος Στεφανίδης, όσο και ο Νικήτας Ματθαίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ποδοσφαιριστής του Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ο Νίκος Ψυχογιός. Στην διάρκεια της ημέρας συμφώνησε στους βασικούς όρους που του έθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ και το απόγευμα αναμένεται να έχει νέα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ