ΑΡΗΣ

Γεμάτη ατζέντα

Γεμάτη ατζέντα
INTIME SPORTS

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πριν ακόμη αναλάβει δράση γνώριζε πως το έργο της μόνο εύκολο δεν θα ήταν και πλέον αντιμετωπίζοντας σε καθημερινή βάση το πώς έχει η κατάσταση προσπαθεί να βάλει σε μία σειρά τα θέματα προς επίλυση.

Πιο γρήγορα από το χρόνο καλείται και πρέπει να τρέξει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που είναι αλήθεια ότι εξ αρχής γνώριζε πως μόνο εύκολο δεν θα ήταν το έργο της και πλέον το διαπιστώσει σε καθημερινή βάση.

Τόσο εν όψει των προβλημάτων που υπάρχουνε αλλά και της συγκρότησης της ομάδας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη συνάντηση με τους νομικούς που έγινε το βράδυ της Δευτέρας εξετάστηκαν και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα. Από την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League, την χρησιμοποίηση της εκκαθάρισης σε λειτουργία μέσω του άρθρου 106ια αλλά και στην έσχατη η πτώχευση και ο υποβιβασμός στην Γ' Εθνική.

Ταυτόχρονα οριοθετήθηκαν και οι στόχοι που θα πρέπει να γίνουνε πράξη μέσα στο επόμενο 20ήμερο και που θα καθορίσουν και την πορεία της ομάδας. Για τον λόγο αυτό ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Στεφανίδης, θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τους κ.κ. Γράντα, Δασυγένη, Παπαϊωάννου για να διερευνήσει τις προθέσεις τους να βοηθήσουν οικονομικά. Κάτι που είχανε δείξει τις προηγούμενες ημέρες να μην είναι αρνητικοί.

Παράλληλα η ΠΑΕ Άρης πρόκειται να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει στις δύο νομικές κινήσεις που έχει προβεί. Της κατάθεσης έφεσης για το θέμα της αδειοδότησης που συζητείται μεθαύριο Παρασκευή και αυτής στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της Ομοσπονδίας, κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας λόγω του θέματος με τις πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες που φέρεται να έχουν προσκομίσει ΠΑΕ της Super League.

Ακόμη ένα θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Football League είναι το «κούρεμα» του υπάρχοντος χρέους που υπάρχει. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξει η συναίνεση των πιστωτών, πρώην ποδοσφαιριστών και προπονητών καθώς και με το Δημόσιο.

Μεταξύ άλλων τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης θα επιδιώξουνε να έχουνε σίγουρα μία συνάντηση με τον ΟΠΑΠ όπως και άλλους υποψήφιους χορηγούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως επίσης θα επιδιωχθεί το τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Football League για συμφωνία που θα ανταποκρίνεται στην εμπορική του ισχύ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ