ΑΡΗΣ

Φυσέκης: "Αγωνία κι όχι άγχος"

GEPA-2607085064 - LEOGANG,AUSTRIA,26.JUL.08 - FUSSBALL - 2. Deutsche Bundesliga, Super League, SpVgg Greuther Fuerth vs AEK Athen, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Giannis Fysekis (AEK). Foto: GEPA pictures/ Thomas Bachun
GEPA-2607085064 - LEOGANG,AUSTRIA,26.JUL.08 - FUSSBALL - 2. Deutsche Bundesliga, Super League, SpVgg Greuther Fuerth vs AEK Athen, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Giannis Fysekis (AEK). Foto: GEPA pictures/ Thomas Bachun INTIME SPORTS

Στον Άρη έμαθαν να ζουν με το γεγονός ότι δεν κρατούν στα χέρια τους την τύχη της ανόδου στην Football League σύμφωνα με τον Γιάννη Φυσέκη.

Αγωνία που έχει να κάνει με τα αποτελέσματα των υπολοίπων παιχνιδιών φωτογραφίζοντας αυτά των Πανσερραϊκού και Καβάλας στο κυνήγι της κορυφής όπως ξεκαθαρίζει ο 29χρονος τερματοφύλακας.

Για τη νίκη απέναντι στην Θύελλα Φιλώτα τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που πετυχαίνουμε στον στόχο μας, ο οποίος σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. Επίσης όμως δεν μπορούμε ούτε να χαρούμε, ούτε να απογοητευόμαστε. Προχωράμε μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή τέσσερις νίκες».

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά στο παιχνίδι του Άρη δήλωσε: «Είπαμε από την αρχή ή καλύτερα από τον Ιανουάριο, όταν ήρθαν κάποια παιδιά, ότι όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι και θα φανεί αυτό».

Για το αν αγχώνονται στον Άρη για το γεγονός ότι δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους είπε: «Μάθαμε να ζούμε με αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει άγχος. Απλά μία αγωνία. Θέλουμε να περάσουμε μπροστά και περιμένουμε το αποτέλεσμα από το άλλο παιχνίδι. Αλλά δεν τίθεται θέμα άγχους ή ότι βαραίνουν τα πόδια μας».

Για το γεγονός ότι δεν απειλείται συχνά στα παιχνίδια υποστήριξε: «Σίγουρα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη από το να δέχεσαι συνεχώς πίεση. Υπάρχει όμως κάποιο ρίσκο, μία δυσκολία. Δεν είσαι συνεχώς μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να το κάνεις όμως, διότι μπορεί να χρειαστεί μία φάση μόνο».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ