ΑΡΗΣ

"Φρένο" σε Αγκάνθο στο Περιστέρι

"Φρένο" σε Αγκάνθο στο Περιστέρι

Πρόωρο τέλος θα έχει η φετινή χρονιά για τον Νταβίντ Αγκάνθο καθώς η Πειθαρχική επιτροπή της Super League δεν δικαίωσε την ΠΑΕ Άρης για τον Ισπανό επιθετικό.

Η Πειθαρχική επιτροπή της Super League δεν δικαίωσε τον Άρη όσον αφορά την 10η κίτρινη κάρτα που δεν είδε ποτέ ο Νταβίντ Αγκάνθο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό οπότε αυτό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι θα είναι το τελευταίο του φετινό.

Ουσιαστικά η Πειθαρχική επιτροπή της Super League αποφάσισε να απορρίψει την ένσταση της ΠΑΕ Άρης για το ότι ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος υπέδειξε την κίτρινη κάρτα στον Ισπανό επιθετικό μόνο στο φύλλο αγώνα χωρίς να του την έχει δείξει.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αγκάνθο θα αγωνιστεί μεθαύριο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο όχι όμως και στα δύο επόμενα και τελευταία φετινά παιχνίδια του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση του Άρη ο Σούλης Παπαδόπουλος δοκίμασε τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του εν όψει του μεθαυριανού καθοριστικού ραντεβού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο προπονητής του Άρη αντί των τιμωρημένων Κοέλιο και Παπαστεριανού στον άξονα της μεσαίας γραμμής για την βασική του ενδεκάδα προσανατολίζεται να συμπεριλάβει τον Οικονομόπουλο και έναν από τους Νταμαρλή ή Ηρακλή.

Κι όσο για την θέση του Ζαραδούκα στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Παπαδόπουλος καλείται να αποφασίσει μεταξύ των Μαργαρίτη ή Τσουκάνη. Τέλος απών από την σημερινή προπόνηση του Άρη για λόγους συντήρησης ήταν ο Αγκάνθο χωρίς να τίθεται θέμα απουσίας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ