ΑΡΗΣ

Φουλάρει για αμυντικό μέσο

Φουλάρει για αμυντικό μέσο
Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Ο Μάκης Κατσαβάκης μπορεί να έχει από χθες στην διάθεσή του στο Πράτο της Ιταλίας τον Ρούμπεν Πουλίδο ωστόσο ο τεχνικός του Άρη έχει ρίξει το βάρος στην εύρεση αμυντικού μέσου και ακολούθως επιθετικού

Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο επιθυμεί για την περαιτέρω ενίσχυση του Άρη πρώτα την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ακολούθως ενός επιθετικού.

Δύο περιπτώσεις παικτών που αφορούνε ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι πριν από την 1/1/1988 όπως ισχύει στην περίπτωση του Ισπανού Πουλίδο και ήδη έχουνε κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα.

Η επιθυμία του Κατσαβάκη είναι και οι δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται άμεσα στην διάθεσή του. Ακόμη και κατά την παραμονή της αποστολής της στο Πράτο της Ιταλίας.

Ο 59χρονος τεχνικός του Άρη έχει ήδη ξεχωρίσει 4-5 επιλογές μεταξύ των οποίων είναι και αυτό του Μλάντεν Κάστσελαν. Όσο δε για την θέση του επιθετικού είναι η περίπτωση του Ολλανδού Τζακ Τάουπ.

Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Κατίδης φέρεται να συναινεί στην αναβολή της εκδίκασης της έφεσής του με τον διεθνή μέσο να βρίσκεται στο Πράτο της Ιταλίας συμμετέχοντας στην προετοιμασία του Άρη.

Την ίδια ώρα όμως το μυαλό του είναι εκτός Άρη καθώς αναμένει εντός των επόμενων ημερών να φτάσει η πρόταση της Έβερτον με τον εκπρόσωπό του να βρίσκεται στο Λίβερπουλ για να έχει επαφές με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Κατά τα άλλα η ΠΑΕ Άρης πήρε ασφαλιστική ενημερότητα από το υστέρημα του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, καταβάλλοντας περίπου 70.000 ευρώ μέσω της Κοινωνίας Μελών Άρη στην ΠΑΕ.

Όσο δε για την εφορία εξασφαλίστηκε παράταση μέχρι την Παρασκευή για την καταβολή των 200.000 ευρώ ώστε να μην χαθεί η ρύθμιση και "επιστρέψουν" συσσωρευμένα χρέη παλαιότερων χρόνων. Τέλος σχετικά με την φορολογική ενημερότητα οι ιθύνοντες του Άρη είναι σε ανοιχτή γραμμή με το υπουργείο Οικονομικών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ