ΑΡΗΣ

Φουλάρει για Θύελλα Φιλώτα

Φουλάρει για Θύελλα Φιλώτα
INTIME SPORTS

Στον Άρη κινούνται σε ρυθμούς του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κυριακής στην Φλώρινα με την Θύελλα Φιλώτα θέλοντας να δώσουν συνέχεια της εμφάνισης του ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό.

Κάτι που φάνηκε και στην χθεσινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» που διήρκεσε δύο ώρες και στην οποία η ένταση των ασκήσεων αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Με τον τρόπο αυτό ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θέλει η ομάδα του να είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Θύελλα Φιλώτα ώστε να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της. Την έκτη συνεχόμενη στο κυνήγι του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού.

Το χθεσινό πρόγραμμα αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις μεταφοράς μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, αλλά και στις γρήγορες επιστροφές. Στόχος του 58χρονου τεχνικού με τον τρόπο αυτό είναι η ομάδα του να διατηρήσει τον ρυθμό που έχει βρει στα τελευταία της παιχνίδια. Κι όσον αφορά το παιχνίδι κατοχής να μην δημιουργούνται αμυντικά κενά όταν επιτίθεται μαζικά στην προσπάθειά της να διασπάσει τις πολυπρόσωπες αντίπαλες άμυνες.

Εν ολίγοις ο Καλαϊτζίδης επιθυμεί οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν την Κυριακή στην Φλώρινα όπως στο τελευταίο παιχνίδι τους και στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό. Αυτό τους ζήτησε εξάλλου στην χθεσινή του σύντομη ομιλία του.

«Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο από το πρώτο. Είχαμε καλύτερες πλαγιοκοπήσεις στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και πιέζαμε ψηλά και κλέβαμε την μπάλα. Αυτά θέλω να δω και την Κυριακή…», τόνισε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο τεχνικός της ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ