ΑΡΗΣ

Φιλική πεντάρα με δύο γκολ του Κόκε

Φιλική πεντάρα με δύο γκολ του Κόκε
Φιλικό Άρης

Με δύο γκολ του Κόκε και από ένα των Ν' Λουντούλου, Κυβελίδη και Ανδρεάκου ο Άρης κέρδισε το απόγευμα της Τετάρτης (6/1), ανήμερα των Θεοφανείων, την Ειρηνούπολη με 5-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου το απόγευμα της Τετάρτης (6/1), ανήμερα των Θεοφανείων, ο Άρης κέρδισε την Ειρηνούπολη με 5-0 μεΜε δύο γκολ του Κόκε και από ένα των Ν' Λουντούλου, Κυβελίδη και Ανδρεάκου.

Στο δεύτερο από τα τρία προγραμματισμένα φιλικά πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής οι ποδοσφαιριστές του Άρη είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και ο Νίκος Αναστόπουλος να κάνει κάποιες δοκιμές κυρίως σε πρόσωπα. Ολα αυτά βέβαια απέναντι στην ομάδα που αγωνίζεται ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος ήταν στο γήπεδο για 75' και έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, πριν γίνει αλλαγή.

Ο Κόκε στο πρώτο του παιχνίδι φέτος με το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Άρη, άνοιξε το σκορ στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μελισσάς ένα λεπτό νωρίτερα. Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου ωστόσο, ο Άρης πέτυχε άλλα δύο γκολ. Στο 45' ο Καλογέρης γέμισε από τα δεξιά και ο Ν' Λουντούλου με κοντινή προβολή μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-2, και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κυβελίδης με κεφαλιά, έπειτα από την σέντρα που έκανε ο Ντόγος από τα αριστερά έκανε το 0-3.

Η είσοδος Καπνίδη και Κωνσταντινίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου διατήρησε το 4-2-3-1 για τον Αναστόπουλο που πέρασε στο παιχνίδι και τον Παυλίδη, ο οποίος απουσίασε σχεδόν για δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Καρδία στις 18 Νοεμβρίου. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη πραγματοποίησε επίσης ο Σαμαρόπουλος, η πρώτη μεταγραφή στην τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου, αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας με τον Μαζουλουξή.

Στο 62' ο Ντόγος κέρδισε το δεύτερο πέναλτι του Άρη, με τον Κόκε να αναλαμβάνει την εκτέλεση πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας και δεύτερο προσωπικό του κάνοντας το 0-4. Οι δοκιμές προσώπων και κυρίως των νεαρών συνεχίστηκαν από τον Αναστόπουλο, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Ιακωβίδη, Μπαξεβάνο και Ανδρεάκο. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και εκείνος που έγραψε το τελικό 0-5, παίρνοντας το ριμπάουντ και σκοράροντας μέσα από την περιοχή μετά από την απόκρουση του Σταματέλου στο σουτ του Καπνίδη.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ (Μαντζιαρίδης):Σταματέλος, Βαλδήρ, Τούφας, Ντούϊτς, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Καρυπίδης, Έξαρχος, Γιαουτζής, Παπαδόπουλος Ν., Τάσος.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τενεκετζής, Τσιούμπρος, Κουκουράκης, Πατζαρτζίδης, Συμεωνίδης, Τερζής, Ασλαμπάλογλου.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος):Τζινάρ (67' Ιακωβίδης),Ντόγος, Ιντζίδης (46' Σαμαρόπουλος), Μαζουλουξής, Βουτσιάς (70' Μπαξεβάνος), Μελισσάς (46' Παυλίδης), Καλογέρης, Κόκε, Ν' Λουντούλου (46' Κωνσταντινίδης), Κυβελίδης (46' Καπνίδης), Μπουλγκουρίδης (67' Ανδρεάκος).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ