ΑΡΗΣ

Φερνάντεζ: "Να δούμε πρώτα το πλάνο"

Φερνάντεζ: "Να δούμε πρώτα το πλάνο"
Αρτούρ Φερνάντεζ

Ο Πορτογάλος μάνατζερ Αρτούρ Φερνάντεζ τοποθετήθηκε για τον τρόπο της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης αφού συμπεριλαμβάνεται στην πρόταση Αθανασιάδη για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 ο Αρτούρ Φερνάντεζ αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης την ερχόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ μίλησε για την σχέση του με τον Γιάννη Κόντη και τον Μανέλ Φερέρ, δεν έκρυψε ότι ήταν εκείνος που είχε προτείνει τον Μανουέλ Μασάδο χωρίς να θέλησε να τοποθετηθεί αν θα παραμείνει και του χρόνου στην άκρη του πάγκου του Άρη.

Στην αρχική ερώτηση, πως προέκυψε η συνεργασία του με τον Άρη είπε: «Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον κ. Κόντη, η οποία διαρκεί πολλά χρόνια και είναι τόσο φιλική όσο και επαγγελματική. Ο κ. Κόντης γνωρίζει την δουλειά μου και μου πρότεινε να συνεργαστούμε ώστε μαζί να ανεβάσουμε επίπεδο τον Άρη.

Δεν έχω συνεργαστεί άλλη φορά με τον Άρη αλλά πρότεινα φέτος τον κ. Μασάδο όταν με ρώτησε ο κ. Κόντης. Έχω μια εταιρεία και εκπροσωπώ πολλούς παίκτες, γνωρίζω την αγορά και αρκετές φορές στο παρελθόν ο κ. Κόντης ζήτησε την συμβουλή μου και τον είχα βοηθήσει».

Για την φύση της συνεργασίας του με τον Άρη σημείωσε: «Θα είναι μια συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, σε παίκτες, scouting αλλά και οργανωτικά θέματα της ομάδας. Πιστεύω ότι θα έχω μια πολύ στενή συνεργασία με τον κ. Κόντη».

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης του έχει ζητήσει τώρα να βρει κάποιον προπονητή τόνισε: «Μέχρι τώρα δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε θέμα, είναι άλλωστε νωρίς, από την ερχόμενη εβδομάδα πιστεύω ότι θα αρχίσουν οι συζητήσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Άρη. Πρέπει να έρθω πρώτα στην Ελλάδα, αυτή την στιγμή οργανώνω μια ομάδα εργασίας και όταν μας καλέσει ο κ. Κόντης θα έρθουμε στην Ελλάδα, θα δούμε όλες τις ανάγκες της ομάδας και θα πιάσουμε δουλειά».

Για τον Μανέλ Φερέρ υποστήριξε: «Τον Μανέλ Φερέρ τον γνωρίζω επίσης χρόνια, είναι φίλος μου. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας, έχει μια πολύ μεγάλη εταιρεία και αντιπροσωπεύει μεγάλους παίκτες και προπονητές. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ ως τώρα μαζί του αλλά σίγουρα τον γνωρίζω από παλιά».

Όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες που θέλει να φέρει στον Άρη τόνισε: «Αυτό που έχει σημασία πρώτα είναι να δούμε το πλάνο της ομάδας και το προφίλ της ομάδας που θέλει να φτιάξει ο Άρης. Μετά θα κοιτάξουμε να βρούμε τους παίκτες που θα ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Φαντάζομαι ότι μόλις έρθουμε στην Ελλάδα, ο κ. Κόντης θα μας ενημερώσει για το τι ακριβώς θέλει, για το προφίλ της ομάδας που θέλει να δημιουργήσει και θα κάνουμε το καλύτερο».

Για την εταιρεία Traffic που επίσης θα συνεργαστεί με τον Άρη ανέφερε: «Η Τraffic είναι μια μεγάλη εταιρεία, την γνωρίζω όπως γνωρίζω όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον χώρο αλλά δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους έως τώρα».

Σε ερώτηση για το αν ήξερε από πριν τον Άρη σημείωσε: «Ήξερα τον Άρη και ειδικά μετά τον ερχομό του κ. Μασάδο παρακολουθούσα στενά την πορεία της ομάδας. Ο Άρης είναι ομάδα γνωστή στην Πορτογαλία ενώ θα πρέπει να σας πω ότι είχα παρακολουθήσει από το γήπεδο το παιχνίδι με τη Ατλέτικο Μαδρίτης στις Ισπανία».

Για το αν ο κ. Μασάδο θα είναι και του χρόνου στον Άρη είπε: «Δεν μπορώ να σας πω εγώ κάτι τέτοιο, ούτε για προπονητή, ούτε για παίκτες, θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Κόντη για αυτό».

Τέλος ρωτήθηκε αν βρίσκεται στο Μάντσεστερ και αν θα φέρει κάποιον παίκτη στον Άρη από εκεί και πότε θα έρθει στην Ελλάδα απάντησε: «Πράγματι, είμαι στο Μάντσεστερ αυτή την στιγμή και έχω επαφές και με τις 2 ομάδες της πόλης. Πιστεύω ότι μέσα σε 1-2 εβδομάδες το πολύ θα βρίσκομαι στην Ελλάδα ενώ αν το ζητήσει ο κ. Κόντης είναι πιθανό να προσπαθήσω να φέρω κάποιον παίκτη, είτε από την Γιουνάιτεντ είτε από την Σίτι».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ