ΑΡΗΣ

Ευχαριστώ σε χορηγούς

Ευχαριστώ σε χορηγούς

Ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός, με γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε τους μέχρι στιγμής χορηγούς, αλλά και όσους βρίσκονται σε συζητήσεις.

Με γραπτή του δήλωση, ο επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός, ευχαρίστησε τους μέχρι στιγμής χορηγούς, αλλά και όσους βρίσκονται σε συζητήσεις.

"Αφορμή της κίνησής του έχει να κάνει με την ανταπόκριση που ισοδυναμούσε με χρήματα στα ταμεία σε συνδυασμό και με την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας τις τελευταίες μέρες.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει το Ποδοσφαιρικό Τμήμα της αγαπημένης μας ομάδας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας, βοηθώντας στην αναγέννηση του ΑΡΕΩΣ.

Στα δύσκολα μετράμε τους φίλους μας, που μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ανταποκρίθηκαν, στηρίζοντας με πράξεις το δύσκολο έργο που αναλάβαμε.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες Δ.Ε.Π.Α., ΣΤΑΜΠΟΜΑΝΙΑ και ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (τροφοδοσίες & διανομές), αλλά και με όσες βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία συνεργασίας.

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ τιμά έμπρακτα όποιον επιχειρηματία ή εταιρεία βοηθάει την αγαπημένη μας ομάδα", ανέφερε η γραπτή δήλωση του Γαλανού.

Το μεσημέρι εξάλλου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ, Χάρη Παπαγεωργίου, για την παράδοση του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Ερασιτέχνη και στους ανθρώπους που αναλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το δέκα σελίδων μνημόνιο που παραδόθηκε από τον ΑΣ Άρης και θα μελετηθεί από τους νομικούς του Γαλανού, προβλέπει μεταξύ άλλων ποσοστό 40% από τις εισπράξεις να πηγαίνει στον ερασιτέχνη, αλλά και την καταβολή από την πλευρά του 46χρονου επιχειρηματία 400.000 ευρώ μέχρι το τέλος της περιόδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ