ΑΡΗΣ

Έτοιμος να επανέλθει ο Γιακούποβιτς

Έτοιμος να επανέλθει ο Γιακούποβιτς
INTIME SPORTS

Μια ακόμα λύση στα πλάνα του Πρόμπιερζ καθώς για δεύτερη μέρα ο Έλντιν Γιακούποβιτς προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και θα ταξιδεύσει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ.

Στην διάθεση του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι έτοιμος να τεθεί από την Πέμπτη, ο Έλντιν Γιακούποβιτς.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας του Άρη μπορεί να ακολούθησε την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα αλλά από την επομένη θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο πορτιέρο των "κιτρινόμαυρων" δείχνει να έχει ξεπεράσει την κάκωση λεκάνης που είχε υποστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 5 του μήνα.

Ο Γιακούποβιτς μετά από τέσσερις μέρες πλήρους αγωνιστικής απραξίας έτρεξε για πρώτη φορά την Τρίτη χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση κάτι που έγινε 24 ώρες μετά γεγονός που σημαίνει πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για την μάχη της Κρήτης.

Ως δεδομένο ωστόσο θεωρείται πως ο Μάρκος Βελλίδης, απόντος και του τραυματία Μιχάλη Σηφάκη, θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Άρη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ επανερχόμενος στην ενδεκάδα μετά την απουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη περιελάμβανε διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και ενδιάμεσα προβολή σε βίντεο του τρόπου παιχνιδιού της κρητικής ομάδας βάση και της έκθεσης του Γιάννη Μιχαλήτσου με ιδιαίτερη μνεία στις στημένες φάσεις.

Ο Πρόμπιερζ ωστόσο μετά την χαλαρή προπόνηση της Τρίτης επανήλθε στους κανονικούς ρυθμούς του με τον Πολωνό τεχνικό να είδε εκτός του Γιακούποβιτς και τους Τσέζαρεκ, Γκαρσία και Καπετάνο να ακολούθησαν επίσης ατομικό πρόγραμμα.

Οι τρεις τους ωστόσο σε αντίθεση με τον Ελβετό τερματοφύλακα δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" όπως και οι Ντάρσι Νέτο και Κριστιάν Πορτίγια που ταλαιπωρούνται από θλάσεις στους προσαγωγούς και στον τετρακέφαλο αντίστοιχα.


Τέλος, ο Πολωνός τεχνικός έχει προγραμματίσει μία προπόνηση της ομάδας του την Πέμπτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου είναι πολύ πιθανό να ανοίξει και τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα χωρίς να αποκλείεται επιθετικό δίδυμο Σολτάνι και Καστίγιο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ