ΑΡΗΣ

Επόμενη μέρα με Κόντη

Επόμενη μέρα με Κόντη
INTIME SPORTS

Η πρόταση του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, για την επόμενη μέρα μπορεί να υπερψηφίστηκε από τα μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη ωστόσο είναι σίγουρο ότι φέρει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του Γιάννη Κόντη.

Ο Γιάννης Κόντης μπορεί τις τελευταίες μέρες στις συνεντεύξεις που παραχώρησε να υποστήριξε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Άρης ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης.

Κι αυτό γιατί η πρόταση του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, για την επόμενη μέρα που υπερψηφίστηκε από τα μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη φέρει την υπογραφή του.

Ακόμη και αν δεν είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης όπου είναι βέβαιο πως θα επέλθουνε αλλαγές – μετά την αποχώρηση των Ντίμη Παπαϊωάννου και Αγαπητού Βαλογιώργη φαίνεται πως θα ακολουθήσουνε και οι Ηλίας Πόππης και Τάσος Ορφανίδης – ο Κόντης θα έχει λόγο.

Μπορεί να απουσίαζε στην χθεσινή συνέχεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη, βρισκόμενος στην Αθήνα όπου παραβρέθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, ωστόσο αποτελεί παρονομαστή των συνδετικών κρίκων της πρότασης Αθανασιάδη.

Συγκεκριμένα η εμπλοκή του Φερνάντο Πλα είναι αποτέλεσμα της προσωπικής του φιλίας με τον Κόντη. Με την εμπλοκή του Ισπανού τραπεζίτη και εκ των αντιπροέδρων της Morgan Stanley στην Ζυρίχη να αφορά την δανειακή σύμβαση με συμβαλλόμενους τον ίδιο και τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης. Τον Αθανάσιο Αθανασιάδη.

Ακόμη και η διαμόρφωση του ρόστερ του Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου θα φέρει την υπογραφή του Κόντη και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές εκτός συνόρων που θα αποκτηθούνε. Κι αυτό γιατί θα γίνει σε συνεργασία με τους Μανέλ Φερέρ και Αρτούρο Φερνάντες (πρόεδρο της ομοσπονδίας μάνατζερ της Πορτογαλίας).

Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΠΑΕ Άρης στο βήμα της συνέχειας της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη χθες το απόγευμα το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου θα αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές.

13-14 Έλληνες παρόντος μελών από τα φετινά ρόστερ των Κ20 και κ17, πέντε μη κοινοτικούς που θα προέρχονται αν όχι όλοι οι περισσότεροι από χώρες της Λατινικής Αμερικής σε συνεργασία με την εταιρεία Traffic, 8-10 θα είναι κοινοτικοί κυρίως από την αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την τοποθέτηση του Νίκου Στακιά όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της πρότασης Αθανασιάδη αφορά την εισροή κεφαλαίων 2-2,5 εκ. ευρώ έως τις 30 Ιουνίου και για τις επόμενες χρονιές έως το 2015 αναλογικά 2 εκ. ευρώ ετησίως ώστε να μπει συνολικά ένα ποσό της τάξης των 8-8,5 εκ. ευρώ.

Κεφάλαια που σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης και την δέσμευσή του δεν θα καταστούν ποτέ απαιτητά. Τέλος μέχρι το 2015 δεν θα πραγματοποιηθεί καμία παραχώρηση μετοχών είτε μεταβίβαση προς κάποιο μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ σε συνδυασμό με έλεγχο από την Κοινωνία Μελών Άρη και τον ΑΣ Άρης προς το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ