ΑΡΗΣ

Επιστροφή Σταυρόπουλου

Επιστροφή Σταυρόπουλου

Ο Πάουλο Κάμπος συμπεριέλαβε στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι για την 3η φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών με τον Πανσερραϊκό και τον Ηλία Σταυρόπουλο.

Ο Πάουλο Κάμπος συμπεριέλαβε τον Ηλία Σταυρόπουλο στην αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών για την 3η φάση του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο 57χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός άφησε εκτός των 18 εκλεκτών της αποστολής του τους Πόι, Γιαννίτσης και Καρατζιοβαλή.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Κάμπος ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Μπαϊμάκης, Μαντζάρης, Λιόλιος, Γκόλιας, Σουνάς, Λεμονής, Καπνίδης, Χιντασέλι, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Λιόνης, Γκίνο, Ντούνγκα, Βασιλόπουλος, Χουζούρης και Συμεωνίδης.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη, δείχνει αποφασισμένος να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, θέλοντας να ξεκουράσει βασικά του στελέχη μετά τα τελευταία τους παιχνίδια και εν όψει της συνέχειας της χρονιάς.

Οι τελικές του αποφάσεις για τον καταρτισμό του βασικού σχήματος θα παρθούνε ουσιαστικά την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα πάντως, με τα όσα έδειξαν οι σημερινές του δοκιμές δεν αποκλείεται παίκτες όπως οι Χιντασέλι, Ρένια, Βασιλόπουλος, Ντούνγκα και Σταυρόπουλος να βρεθούνε στην βασική ενδεκάδα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ