ΑΡΗΣ

Επιστροφή Ουντότζι στην ενδεκάδα

Επιστροφή Ουντότζι στην ενδεκάδα
Ουντότζι INTIME SPORTS

Ο Σαλόζε Ουντότζι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Άρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπως έδειξε στην προπόνηση ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Όπως έδειξε στην σημερινή προπόνηση του Άρη ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ο Σαλόζε Ουντότζι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενδεκάδα στο μεθαυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Νιγηριανός επιθετικός έδειξε να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του από το παιχνίδι με τον Πλατανιά πριν από δύο αγωνιστικές που είχε σαν αποτέλεσμα να απουσιάσει στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό Βόλου για την Β' φάση του Κυπέλλου και στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον ΟΦΗ.

Εκτός του Ουντότζι ο Μιλίνκοβιτς κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Άρη που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" επανέφερε τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Νταμαρλή δεδομένης της απουσίας του Ανδρέα Ηρακλή. Κι αυτό γιατί ο 24χρονος μέσος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο.

Παρών στην ενδεκάδα του Άρη και ο Σταυρόπουλος αντί του Νιγηριανού Ίμπε ενώ στην κορυφή της επίθεσης σύμφωνα με ότι έδειξε σήμερα ο Σέρβος τεχνικός του Άρη θα είναι ο Μανιάς αντί του Αγκάνθο. Χωρίς να αποκλείεται να γίνει και στην πράξη.

Κατά τα άλλα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο και Κύργια απόντος του τιμωρημένου μετά την αποβολή του στο Ηράκλειο Έλσνερ, έχοντας αριστερά τον Μαργαρίτη και δεξιά τον Ψυχογιό. Ο Τάτος σε ελεύθερο ρόλο ως δεκάρι και ο Ουντότζι ως αριστερό χαφ.

Ο Ηρακλής πάντως που την στιγμή αυτή δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μιλίνκοβιτς, ακόμη και στην αποστολή, ακολούθησε για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, σε μία προπόνηση που έγινε υπό άριστες καιρικές συνθήκες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ