ΑΡΗΣ

Επιμονή για την Γ' Εθνική

Επιμονή για την Γ' Εθνική
INTIME SPORTS

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την επιμονή τους στην συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Για μία ακόμη φορά οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη εξέφρασαν την επιμονή τους στην συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο λόγος; Γιατί θεωρούνε ότι η διοίκηση της ΠΑΕ δεν θα μπορέσει να εγγυηθεί την ομαλή συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Football League και φυσικά να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις ανόδου στην Super League.

Συγκεκριμένα στην χθεσινή συνάντηση οι σύνδεσμοι των οπαδών του Άρη (Super 3, Ιερολοχίτες, Club 1914) ζήτησαν να βρεθεί ο τρόπος να συμμετάσχει ο Άρης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Σε μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την ΚΜΑ (παρόντες ήταν οι Μυσιρλής, Παπαδόπουλος, Χατζής και Ιωάννου), τον Α.Σ που εκπροσωπήθηκε από τον Ομηρο Φωτιάδη και τον νομικό Σπύρο Χριστοφορίδη.

Ακόμη οι εκπρόσωποι των οπαδών του Άρη αφού κατηγόρησαν τους θεσμικούς φορείς για την στήριξη που παρέχουν στον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ, Πάνο Στεφανίδη.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά από νέα ευρεία συνάντηση που θα γίνει τη Δευτέρα ώστε να είναι παρών και ο Στεφανιδης που απουσιάζει αν και τίθεται ζήτημα ημερομηνιών όπως επισήμανε ο Χριστοφορίδης καθώς την ίδια μέρα γίνεται η κλήρωση για το κύπελλο όπου έχει δηλώσει συμμετοχή η ΠΑΕ Άρης.

Αποκλείστηκε επίσης το σενάριο να προκηρυχθούν Γ.Σ σε ΚΜΑ και Α.Σ όπως ζητούσαν στην ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι αφού κάτι τέτοιο είναι χρονοβόρο. Τη φορά αυτή πάντως ο Α.Σ. είπε ότι θα ψηφίσει από το διοικητικό του συμβούλιο την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Αυτό σημαίνει ότι ο Στεφανίδης θα πρέπει να αποσύρει την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League. Μία κίνηση πάντως που δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει όπως τονίζει στις δηλώσεις του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή του Άρη επιστρέφει σήμερα από το Πράβετς της Βουλγαρίας έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μαχαμαντού Σισοκό είναι στα υπόψη του για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας, ωστόσο ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας είναι διαστακτικός και υπάρχει εναλλακτική λύση από την σκανδιναβική αγορά. Ακόμη υπήρξε νέα κρούση στον Λεωνίδα Αργυρόπουλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ