ΑΡΗΣ

Επανέρχεται ο Φιγκερόα

Επανέρχεται ο Φιγκερόα

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του φορ στον Άρη: ο Ντάντε Λόπες δεν ξεκαθαρίζει την θέση του, οι συζητήσεις με Μάντζιο συνεχίζονται και ο Λουσιάνο Φιγκερόα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Μία εξέλιξη με τον Αργεντινό επιθετικό που προέκυψε σύμφωνα με δημοσίευμα στην πατρίδα του και την ιστοσελίδα lacapital.com όπου δεν αρκέστηκε να σταθεί στην λύση της συνεργασίας του με την Ροσάριο Σεντράλ.

Την ομάδα όπου ανήκε ο 30χρονος Φιγκερόα μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι αλλά και το ότι στις προθέσεις του είναι να επικοινωνήσει εκ νέου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μέσω αυτής θα επιδιώξει να δει κατά πόσο υπάρχει ακόμη η πρόθεση απόκτησής του ώστε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον μάνατζέρ του για τις τελικές επαφές.

Όσο δε για τις άλλες δύο περιπτώσεις; Ο Ντάντε Λόπες ότι ούτε και χθες απάντησε στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για το αν είναι θετικός να αποδεχτεί τον διακανονισμό που του προτάθηκε στην πρόταση που έχει στα χέρια του από την περασμένη Παρασκευή.

Την ίδια ώρα οι συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μάντζιο καλά κρατούν με τον Έλληνα επιθετικό κάθε μέρα που περνάει να δείχνει να είναι υπέρ του στα να βρεθεί αυτός στο ρόστερ του Άρη.

Όπως και να έχει ο Σάκης Τσιώλης επιθυμεί το όλο θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Κι αφού δεν έγινε ούτε χθες, αν όχι σήμερα τότε έστω αύριο ώστε να έχει άμεσα και τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με την υπόλοιπη αποστολή στην διάθεσή του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Εκεί όπου μετά την χθεσινοβραδινή άφιξη ξεκίνησε από το πρωί (28/07) το τρίτο μέρος της προετοιμασίας του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο.

"Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στην ταχύτητα, οι αυτοματισμοί που θέλουμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Έχοντας μια τέτοια διάθεση από τους παίκτες δεν ανησυχώ, και πιστεύω ότι σύντομα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε".

"Ο τρίτος κύκλος της προετοιμασίας, περιλαμβάνει πάντα στο να μπορέσουμε να αφομοιώσουμε ακόμα καλύτερα το σύστημα και την τακτική καθώς επίσης και να αυξήσουμε την ταχύτητα μας, τώρα πλέον έχουμε όλες τις βάσεις για να δουλέψουμε σε πιο γρήγορους ρυθμούς", δήλωσε ο Τσιώλης για το τρίτο μέρος της προετοιμασίας του Άρη χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης πριν από την αναχώρηση της αποστολής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ