ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκαν Ουντότζι και Κύργιας

Ενσωματώθηκαν Ουντότζι και Κύργιας

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είδε προς ικανοποίησή του τους Σαλόζε Ουντότζι και Μιχάλη Κύργια να τέθηκαν στην διάθεσή του στην σημερινή μέρα που περιλάμβανε διπλή προπόνηση στο "Δασυγένειο".

Σαλόζε Ουντότζι και Μιχάλης Κύργιας τέθηκαν στην διάθεσή του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην σημερινή μέρα που περιλάμβανε διπλή προπόνηση για την ομάδα του Άρη στο "Δασυγένειο".

Οι δύο εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του Άρη ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Λεβαδειακό.

Ο 27χρονος Νιγηριανός πλάγιος μεσοεπιθετικός τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα αν και προς το τέλος της απογευματινής προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα στον δικέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Ενώ ο 23χρονος στόπερ, που υπέστη θλάση α' βαθμού στους προσαγωγούς του, το πρωί έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ το απόγευμα προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Ρούμπεν Πουλίδο, για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος και σήμερα έκανε θεραπεία και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κρίσιμη μέρα είναι η αυριανή, καθώς θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα του 45χρονου Σέρβου τεχνικού περιλαμβάνει μία απογευματινή προπόνηση στο "Δασυγένειο", ενώ η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ