ΑΡΗΣ

Ενσωματώθηκαν οι νέοι

Ενσωματώθηκαν οι νέοι

Νίκος Κουσίδης, Βαλεντίνος Βλάχος και Μαυρουδής Μπουγαΐδης ενσωματώθηκαν από σήμερα στις προπονήσεις του Άρη και είναι στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Στην διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου και στις προπονήσεις του Άρη βρίσκονται από σήμερα οι Νίκος Κουσίδης, Βαλεντίνος Βλάχος και Μαυρουδής Μπουγαΐδης.

Με την ενσωμάτωσή τους οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετέχουν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΛ Καλλονής.

Στην σημερινή προπόνηση στο "Δασυγένειο" δεν πήρε μέρος ο Μπάμπης Οικονομόπουλος καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατό του και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 1-2 μέρες προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε, για προληπτικούς λόγους, ο Ανδρέας Τάτος, εξαιτίας ενός μικροπροβλήματος στον προσαγωγό. Η κατάστασή του δεν προκαλεί πάντως ανησυχία στο ιατρικό τιμ.

Εν τω μεταξύ ο Παπαδόπουλος προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του εν όψει του παιχνιδιού της Δευτέρας (13/1) με το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι να πέφτει στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Στα θετικά για τον τεχνικό του Άρη στο χθεσινό (6/1) παιχνίδι ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη Σουνά, που μετά την λήξη στα αποδυτήρια εισέπραξε τα εύσημα ενώ αποτέλεσε ασπίδα για τους Διούδη και Παπαδόπουλο αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ήττα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ