ΑΡΗΣ

Έναρξη του σερί των γιορτών με Παναιτωλικό

Έναρξη του σερί των γιορτών με Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τον Άρη στο αυριανό παιχνίδι του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Παναιτωλικό για την επίτευξη του τρία στα τρία στο φινάλε του 2012. Η αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό

Την έναρξη του τρία στα τρία στο φινάλε του 2012 θα επιδιώξει αύριο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης κόντρα στον Παναιτωλικό ποντάροντας το σύνολο του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην στήριξη των φιλάθλων της ομάδας (18/12, 17.15).

Σε ένα παιχνίδι που είναι το πρώτο από τα τρία μέχρι το τέλος του 2012 για τον Άρη με αυτό που ακολουθεί να είναι το νοκ άουτ της Πέμπτης (22/12, 19.00) στην Κομοτηνή για την Δ' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και επίλογος το εξ αναβολής με την Δόξα Δράμας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στις 28 Δεκεμβρίου.

Η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μετά την ολοκλήρωσή της ο Πρόμπιερζ προχώρησε στην επιλογή 19 ποδοσφαιριστών του για την αποστολή με την έκπληξη που επιφύλασσε να είχε να κάνει με τον αποκλεισμό του Μανόλη Παπαστεριανού αν και βασικός στα δυο τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Απών και ο Βικτοράς Γιάκομπ με τον Ρουμάνο επιθετικό να μην έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί ακολουθώντας και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα στην αποστολή του Άρη επέστρεψαν οι Καστίγιο, Οικονομόπουλος, Κατίδης.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές του Άρη που επέλεξε ο Πρόμπιερζ για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι οι: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Μίσελ, Φατί, Τόχα, Λαζαρίδης, Ντίκο, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι, Καστίγιο, Ουμπίδες, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Καπετάνος, Κατίδης και Γιαννιώτας.

Ατομικό πρόγραμμα εκτός από τον Γιάκομπ ακολούθησαν και σήμερα οι Σανκαρέ, Γκαρσία και Γιακούποβιτς που υπέστη διάστρεμμα στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, ενώ την θεραπεία του πλέον στην Θεσσαλονίκη συνεχίζει ο Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος επέστρεψε την Παρασκευή. Επίσης απόντες της αποστολής ο τραυματίας Σηφάκης και ο Πρίττας που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Όσο για το πώς προσανατολίζεται ο Πρόμπιερζ να παρατάξει το σύνολό του το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης"; Με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και αντί του Μίσελ ως αριστερό μπακ τον Καζναφέρη με δεξιό τον Νέτο.

Από εκεί και πέρα το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουνε οι Λαζαρίδης απόντος του τραυματία Σανκαρέ και Ντίκο ενώ ως αμυντικά χαφ πρόκειται να ξεκινήσουνε οι Τόχα και Φατί. Μπροστά τους θα είναι ο Καστίγιο με τον Τσέζαρεκ στην κορυφή της επίθεσης με τον Πολωνό τεχνικό να κατέληξε στο να τοποθετήσει αριστερά του τον Ούμπιντες και δεξιά του τον Γιαννιώτα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ