ΑΡΗΣ

Εξηγήσεις από Πουλίδο

Εξηγήσεις από Πουλίδο
INTIME SPORTS

Ο Ρουμπέν Πουλίδο εκτός του ότι βρέθηκε στο επίκεντρο των φιλάθλων του Άρη μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" έδωσε εξηγήσεις τη Δευτέρα στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Εξηγήσεις στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, έδωσε ο Ρουμπέν Πουλίδο για την αντίδρασή του μετά το τέλος του ισόπαλου παιχνιδιού με 0-0 με τον Παναιτωλικό κατά την αποχώρησή του στα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μία αντίδραση που είχε σαν αποτέλεσμα ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης να βρεθεί αυτόματα στο επίκεντρο των φιλάθλων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πουλίδο φέρεται να πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού την στιγμή που η αδρεναλίνη των φιλάθλων του Άρη ήταν στα ύψη μετά την μη επίτευξη της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Super League στην 6η αγωνιστική.

Στην σημερινή συνάντηση που είχε ο αρχηγός του Άρη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ έδωσε εξηγήσεις για την συμπεριφορά του στο τέλος του χθεσινού παιχνιδιού αλλά και για την γενικότερη στάση του στα τελευταία παιχνίδια.

Πλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει γραπτή δήλωση του Πουλίδο που θα τοποθετείται στο θέμα χωρίς να αποκλείεται να του επιβληθεί κάποια ποινή.

Εν τω μεταξύ ο γιατρός της ΠΑΕ Άρης, Βαγγέλης Πανταζής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena τόνισε για την εμφάνιση των ουκ ολίγων κραμπών που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είπε:

«Είναι όντως περίεργο. Τα 15-16 χρόνια που είμαι στον Άρη δεν μου έχει ξανασυμβεί να έχουμε τόσες κράμπες. Θλάση ήταν μόνο του Τριανταφυλλάκου».

Κι όσο για το τι ευθύνεται για τους τόσους πολλούς τραυματισμούς σημείωσε: «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Μπορεί να συμβεί γιατί έχει δεν γίνεται καλή χρήση από τον οργανισμό ενώ υπάρχουν εξωτερικές αιτίες. Αν έχει πολύ ζέστη, ψυχολογική λόγοι, στρες.

Εξαρτάται από τον ίδιο αθλητή τι τρώει τι πίνει πως κοιμάται. Αν κάνει ζωή αθλητική. Υπάρχει το κομμάτι της τεχνικής ηγεσίες δηλαδή το πώς γυμνάζονται. Ανήκει και ένα κομμάτι στο ιατρικό.

Τι συμπληρώματα τους δίνουμε. Όποτε δεν μπορείς να πεις ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο. Αυτά που συνέβησαν χθες δεν έχουν σχέση με τα εργομετρικά. Φυσικά όμως παίζει ρόλο και το πόσο προπονημένος είσαι».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ