ΑΡΗΣ

Εξασφάλισε άδεια ο Καλογέρης

Εξασφάλισε άδεια ο Καλογέρης
Καλογέρης INTIME SPORTS

Στην προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενσωματώθηκε ο Αλέξανδρος Καλογέρης.

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την μονάδα του και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με τον Πανσερραϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Καλογέρης ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα καθώς δεν πρόλαβε να είναι παρών στην προπόνηση σε αντίθεση με σήμερα που θα δώσει το παρών. Μάλιστα οι δοκιμές στην προπόνηση από τον Καλαϊτζίδη σήμερα και αύριο θα δείξουνε και κατά πόσο θα είναι στην βασική ενδεκάδα.

Αυτό που προβληματίζει τον τεχνικό του Άρη είναι ότι έχασε τις τρεις πρώτες προπονήσεις της ομάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Σε περίπτωση που ο Καλαϊτζίδης αφήσει τον Καλογέρη στον πάγκο τότε ο παρτενέρ του Σανιά στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ένας από τους Σουνά, Γκίνο και Λεμονή. Ωστόσο δεν αποκλείεται να προωθηθεί ο Γκόλιας και την θέση του στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο ως παρτενέρ του Σαμαρά να πάρει ο Φερνάντες.

Οι προπονήσεις του Άρη μεταφέρθηκαν από χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την διάρκειά τους να έχει μειωθεί αρκετά, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να είναι «φρέσκοι» για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Καλαϊτζίδης πάντως φροντίζει να κάνει συχνά πυκνά συστάσεις που αφορούν κυρίως την τακτική σε άμυνα και επίθεση.

Πίεση για το εύκολο λάθος ζητάει συνεχώς ο Καλαϊτζίδης που θέλει να δει από την ομάδα του μία εικόνα πολύ καλύτερη από αυτή της περασμένης Κυριακής στην Αρναία. Στην σημερινή προπόνηση εξάλλου πρόκειται να δοκιμάσει να προπονηθεί και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης μετά την διάταση που υπέστη στο τελευταίο παιχνίδι. Ανάλογα με το πως θα είναι θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ