ΑΡΗΣ

Εκ νέου Αρβανιτίδης

Εκ νέου Αρβανιτίδης
INTIME SPORTS

Ο ΑΣ Άρης καλείται δια του προέδρου Χάρη Παπαγεωργίου να αποφασίσει τη Δευτέρα το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για το αν αυτό θα έχει άμεσο υποστηρικτή τον Γιώργο Γαλανό ή τον Γιώργο Αρβανιτίδη που επανήλθε στο προσκήνιο.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου καλείται να αποφασίσει αύριο το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Για το αν αυτό θα έχει άμεσο υποστηριχτή τον Γιώργο Γαλανό ή τον Γιώργο Αρβανιτίδη που επανήλθε στο προσκήνιο.

Η στιγμή για την κρίσιμη απόφαση πλησιάζει όλο και περισσότερο με άπαντες στην οικογένεια του Άρη να περιμένουνε με αγωνία να μάθουνε ποιος θα είναι ο διαχειριστής που θα οριστεί. Μάλιστα εκτός των κ.κ. Γαλανού και Αρβανιτίδη φαίνεται να υπάρχει και τρίτη επιλογή με μία ομάδα αρειανών επιχειρηματιών.

Τις τελευταίες μέρες ο Χάρης Παπαγεωργίου και γενικότερα οι άνθρωποι του Άρη είχανε συνεχείς συζητήσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και αύριο καλούνται να ανακοινώσουν την τελική τους απόφαση.

Θεωρείται δεδομένο ότι ενδεχόμενη παρουσία του Γιώργου Αρβανιτίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Για τον λόγο αυτό και χθες υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη. Σε αυτήν ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει απλώς να αναλάβει τον Άρη αλλά και να τον οδηγήσει άμεσα στην φυσική του θέση στο πρωτάθλημα της Super League.

Ακόμη διαβεβαίωσε πως θα καλύψει τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών με δεδομένη την παραμονή στην άκρη του πάγκου του γνώριμού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη από την συνεργασία τους στην Βέροια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ