ΑΡΗΣ

Δυσκολίες για Παπαστεριανό

Δυσκολίες για Παπαστεριανό
INTIME SPORTS

ΠΑΕ Άρης και Μανώλης Παπαστεριανός μπορεί να θέλουνε να συνεργαστούν εκ νέου μετά το καλοκαίρι ωστόσο το συμβόλαιο που δένει τον 26χρονο μέσο με την Κονκόρντια αποτελεί εμπόδιο.

Το θέλω της ΠΑΕ Άρης για εκ νέου συνεργασία μετά από το καλοκαίρι με τον Μανώλη Παπαστεριανό βρίσκει εμπόδιο στο συμβόλαιο που τον δένει με την Κονκόρντια.

Η ρουμανική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει τον 26χρονο μέσο με τον προπονητή της, Ιόν Τσιρίλα, να τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Παπαστεριανός που έχει προπονηθεί με τον Άρη, έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως η ρουμανική ομάδα έχει την δική της άποψη για τους δικούς της λόγους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της πρώτης αναμέτρησης του 2014 με τον Απόλλωνα την επόμενη Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (06/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τηςSuperLeague.

Κι όσο για το απουσιολόγιο του Σούλη Παπαδόπουλου σε αυτό αναγράφονταν τα ονόματα των Νίκου Ψυχογιού, Άντι Ρένια και Παντελή Αντωνιάδη που συνέχισαν και σήμερα το ειδικό πρόγραμμα της αποθεραπείας τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ