ΑΡΗΣ

Διούδης: "Μας μένει μια πικρία"

Διούδης: "Μας μένει μια πικρία"
INTIME SPORTS

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Σωκράτη Διούδη μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ αφού το ντεμπούτο του διεθνή τερματοφύλακα του Άρη στην Super League δεν συνοδεύτηκε με νίκη.

Ο Σωκράτης Διούδης δεν μπόρεσε κόντρα στον ΟΦΗ (0-0) να συνδυάσει το ντεμπούτο του με τον Άρη στην Super League με νίκη.

Κατά τα άλλα ο Γιώργος Μαργαρίτης έκανε λόγο για συνέχεια της προσπάθειας και ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής πως το μόνο που έλειψε από τον Άρη ήταν το γκολ.

« Από τη μια είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή, αλλά δεν πήραμε τη νίκη. Μας μένει μια πικρία και είμαστε στενοχωρημένοι. Παρουσιαστήκαμε αρκετά διαφορετικοί σε σχέση με την πρεμιέρα.

Είχαμε συνοχή αμυντικά, κάναμε παιχνίδι πρωτοβουλίας σε όλο τον αγώνα και είχαμε ευκαιρίες. Δεν σταθήκαμε τυχεροί, αλλά τι να κάνουμε; Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προχωράμε. Είμαστε άτυχοι, γιατί δεν απειληθήκαμε καθόλου, με εξαίρεση μια ευκαιρία που έκανε ο ΟΦΗ.

Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, είχαμε την κατοχή, δεν σκοράραμε, αλλά είναι μακρύς ο δρόμος και κοιτάμε μπροστά», τόνισε ο Διούδης στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Κι όσο για την προσωπική του απόδοση είπε: «Προσπαθώ να έχω ηρεμία διότι η θέση μου το απαιτεί. Δεν έχω κάνει κάτι με ένα παιχνίδι. Στόχος μου είναι η καθιέρωση.

Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και εγώ πολλά χρόνια καριέρας. Το σημαντικότερο είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Ο Γιώργος Μαργαρίτης υποστήριξε: « Δείξαμε ότι ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και να γίνει απειλητικός. Κάναμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο η μπάλα δεν μπήκε μέσα και στο συγκεκριμένο τομέα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε να είμαστε πιο αποδοτικοί στη συνέχεια. Σε σχέση με το ματς στην Νέα Σμύρνη παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, κρατήσαμε μπάλα, είχαμε την κατοχή, απλά δεν σκοράραμε.

Από κει και πέρα, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν πτοούμαστε, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να πρωταγωνιστήσει. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Τέλος ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής τόνισε: «Ο Άρης έδειξε καλά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι. Νομίζω πως το μοναδικό πράγμα που μας έλειψε ήταν το γκολ. Ήμασταν άτυχοι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε.

Υπήρχε άγχος πριν την έναρξη του αγώνα, όμως μόλις πατήσαμε το χορτάρι του γηπέδου και δεχθήκαμε το χειροκρότημα του κόσμου, ξεχάσαμε τα πάντα. Το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τίποτε άλλο.

Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, ειδικά στην επίθεση όπου μας λείπει μόνο το γκολ».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ