ΑΡΗΣ

Διορία σε Κόκε

Διορία σε Κόκε
INTIME SPORTS

Η δεύτερη συνάντηση με τον αδερφό και ατζέντη του Σέρχιο Κόκε συνδυάστηκε με την διορία από πλευράς του Άρη για την απάντησή του μέχρι την Δευτέρα στην πρόταση που κατατέθηκε. Πιο κοντά σε Δάρλα.

Ο Άρης έδωσε διορία στον Σέρχιο Κόκε να απαντήσει μέχρι την Δευτέρα στην πρόταση που του κατέθεσε η πλευρά των "κίτρινων" μετά την σημερινή δεύτερη συνάντηση με τον αδερφό και ατζέντη του.

Χθες υπήρξε μια πρώτη συνάντηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αμέσως μετά από την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη και αφού ακολούθησε νέο μπαράζ συζητήσεων στο ξενοδοχείο στη σημερινή δεύτερη συνάντηση κατατέθηκε ολοκληρωμένη η προσφορά του Άρη. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Γιώργος Γαλανός ζήτησε απάντηση μέχρι τη Δευτέρα με σκοπό να προχωρήσουν οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Το «μπαλάκι» είναι πλέον στον Κόκε ο οποίος έχει στα χέρια του μια υψηλή πρόταση για τα δεδομένα όχι μόνο του Άρη και καλείται να απαντήσει.

Στην χθεσινή συνάντηση ο Χοσέ Μανουέλ Κοντρέρας Πάρντο, ατζέντης και αδερφός του Κόκε, ξεκαθάρισε για τον Ισπανό επιθετικό ότι: «Θέλει να κρεμάσει τη φανέλα του στο Χαριλάου και να συνεχίσει και από άλλο πόστο, όταν αποσυρθεί ως ποδοσφαιριστής».

Ακόμη τέθηκε το θέμα των μπόνους, ενώ σε ότι αφορά το οικονομικό συζητήθηκε το θέμα των εγγυήσεων, ακόμη και μέσω των τηλεοπτικών. Ωστόσο δεν έγινε καμία συζήτηση η αναφορά στα χρήματα που όφειλε ο Κόκε στον Άρη.

Το μεσημέρι εξάλλου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της οδού Αλκμήνης η προγραμματισμένη συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τον Φίλιππο Δάρλα. Ο έμπειρος αμυντικός παρουσία του δικηγόρου του είχε για περίπου μία ώρα συζήτηση και θα έχει και νέα αύριο ώστε να μπουν οι συζητήσεις στο τελικό τους στάδιο. Στην περίπτωση που υπογράψει τότε θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο αγωνιστικό κομμάτι πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Αρναίας ο Μιχάλης Γιαννίτσης που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση του. Την θέση του στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα πάρει ο Νίκος Γκόλιας ως παρτενέρ του Βάσκο Φερνάντες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ